Vindecarea Reconectiva®

Ce este Vindecarea Reconectiva?


Vindecarea reconectiva® este de cele mai multe ori o experienta care iti poate schimba viata. Este o forma de vindecare care este aici pe pamant pentru prima data. Lucreaza cu un tip de energie puternica si inteligenta, practicantul realizand conexiunea cu campul energetic al clientului fara a-l atinge.

Obiectivul metodei este acela de a va reconecta la insasi esenta perfecta a fiintei voastre. Energia palpabila va lucra prin propria sa inteligenta pentru aducerea voastra in cea mai buna forma fizica, mentala, emotionala, spirituala sau chiar alt nivel pe care nu-l constientizati pe deplin, in acest moment al existetei voastre. De aceea, efectele Vindecarii reconective se pot manifesta in oricare dintre aceste planuri.

Vindecare-Reconectiva
Universul, Divinitatea stie care este vindecarea de care aveti nevoie, de aceea, pentru fiecare persoana, vindecarea va fi diferita si va aparea sub o forma unica, nu neaparat in forma asteptata.

“Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti cu adevarat norocos, vindecarea ta va veni intr-o formă pe care nici macar nu ai visat-o – una pe care Universul o are pregătită pentru tine” – spune Dr. Eric Pearl, intemeietorul acestei metode.

Este important de stiut ca sedinta de Vindecare reconectiva este doar inceputul unui proces in care energia va deschide pentru vindecari la toate nivelele si continua sa lucreze mult timp dupa ce sedinta se incheie.

Numeroase studii si teste realizate in ultimii ani in spitale si universitati internationale arata ca Vindecarea reconectiva este complet diferita de Reiki, Terapia cuantica, Qi Gong sau oricare alte forme de terapie energetica cunoscute, lucrand cu frecvente compuse din lumina, informatie si inteligenta ce actioneaza direct asupra ADN-ului, campului energetic si meridianelor de acupunctura, aducand modificari semnificative in activitatea creierului, inimii, radiatiilor gamma, frecventelor electromagnetice din jurul corpului uman, etc. Frecventele Vindecarii reconective genereaza coerenta si ordine, deci armonie si echilibru. (http://www.thereconnection.com/about/science-and-research/)

Printre beneficiile Vindecarii reconective® :


• te conecteaza cu sursa vindecarii
• canalizeaza informatii noi
• imbunatateste si accelereaza vindecarea si evolutia
• reactiveaza procese la nivelul ADN-ului
• creste perceptiile, constientizarea si abilitatile fizice
• permite reintoarcerea la starea de echilibru
• instaleaza increderea, stima de sine, increderea in propria persoana, claritatea si concentrarea
• indeparteaza traumele intr-un mod neinvaziv
• indeparteaza blocajele emotionale si interferentele
• te face mai puternic in fata streslui si situatiilor conflictuale
• imbunatateste procesele mentale
• ajuta procesele creative
• ajuta in recuperarea celor ce renunta la anumite dependente
• aduce armonie in haos

Sedinta de Vindecare reconectiva®


Sedinta de Vindecare reconectiva dureaza in medie 45 de minute ce include si o scurta discutie in care veti fi rugati sa descrieti experienta pe care ati avut-o in timpul acesteia. Pe parcursul sedintei veti fi rugat sa va intindeti pe masa de masaj ramanand imbracati dar fara incaltaminte. Este recomandat sa nu purtati parfumuri de nici un fel si sa inchideti telefoanele mobile.
Cea mai potrivita stare mentala in timpul sedintei este aceea de expectativa sau observare. Nu este necesar si este nerecomandat sa meditati, sa va rugati sau sa aveti vreo asteptare specifica. Fiti receptivi la experienta, cu increderea ca luati parte la un proces prin care Dumnezeu/Iubirea/Universul (alegeti dvs.) va daruieste exact ceea ce aveti nevoie in acest moment.
Vindecarea reconectiva este o procedura fara atingere, efectele sale producandu-se de la prima sedinta, dar este recomandat sa urmati cel putin trei sedinte pentru a va reconecta pe deplin la noile frecvente vindecatoare.

This post is also available in: Engleza