Terapia Cuantica

Ce este Terapia Cuantica?


Terapia Cuantica este o metoda de terapie energetica foarte puternica si eficienta in care terapeutul foloseste anumite tehnici de respiratie si concentrare, pentru a mari fluxul de energie vitala directionata prin aplicarea usoara a mainilor sau doar a varfului degetelor pe anumite zone ale corpului pacientului.
cuanticaBeneficii remarcabile se obtin pentru o mare varietate de afectiuni, uneori cu rezultate surprinzatoare si extraordinare.

Terapia Cuantica se adreseaza echilibrarii sistemului energetic, eliberarii de durere si, in mod special, realinierii structurii osoase si a posturii corpului in starea sa naturala, ameliorand defectele de pozitionare ale coloanei vertebrale si bazinului, sau a altor afectiuni organice si structurale.

Terapia Cuantica se bazeaza pe „inteligenta” si abilitatea extraordinara a organismului de a se autovindeca si actioneaza la radacina profunda a cauzei bolii creand un mediu propriu recapatarii accelerate a starii de sanatate si armonie.

Principiul ce sta la baza Terapiei Cuantice este acela ca vindecatorul este pacientul, cel care se vindeca pe sine, terapeutul creand prin tehnici speciale, un camp energetic de inalta vibratie la care acesta rezoneaza. „Fortele naturale din noi sunt adevaratii vindecatori ai bolilor” spune Hipocrat, parintele medicinei.

Afectiuni si efecte


Terapia Cuantica nu trateaza anumite simptome si boli ci mai curand se adreseaza – prin crearea conditiilor optime – puterii naturale de vindecare a organismului.

Terapia cuantica poate aduce transformari rapide ale unor probleme structurale vechi si poate trata o gama foarte larga de afectiuni atat de natura fizica cat si psihio-emotionala.
Nivele diferite de imbunatatire sunt obtinute in reducerea durerii, cancer, afectiuni ale sistemului nervos, ale diferitelor organe, infectii, vindecarerea traumatismelor sau a arsurilor, atacuri de panica, si multe alte boli.

Pe langa realinierea structurii osoase care se poate produce spontan sau in intervale de cateva ore, orice proces de vindecare se acclelereaza, durerile si inflamatiile sunt reduse in timp ce organele, sistemele anatomice, glandele isi recapata echilibrul natural.

Sedinta de Terapie Cuantica


Terapia cuantica se administreaza pe masa de terapie, fara a necesita indepartarea hainelor, sau poate incepe uneori cu pacientul stand in picioare pentru ca terapeutul sa abordeze cu usurinta zonele afectate.

Comunicarea cu terapeutul este o componenta esentiala a sedintei si puteti fi rugati sa descrieti senzatiile resimtite in timpul tratamentului. Senzatiile pot fi de balansare, nevoia de dezmortire, mutarea durerilor acute din locul unde au fost percepute initial, ameteli usoare etc. si pot fi indicii esentiale ce vor ajuta la obtinerea efectului urmarit.

This post is also available in: Engleza