Straniile inteligente invizibile

Dragii mei,

Saptamana trecuta am fost in vizita la prietenii mei din Campulung Muscel. Loc sacru si plin de energie benefica, energie care te mangaie intai si apoi iti intra in fiecare celula din organism. Asa simt, asa va descriu dusul de Lumina in care ma simteam excelent.
Auzisem pe vremea cand eram adolescent, de energia locului de la Sinca Veche, loc in care tatal meu lucrase. Eu il insoteam in vacante in vremea aceea, si ma simteam in alta lume dar nu stiam de ce. Acum stiu!
Si… am plecat cu prietenii mei cu masina, la manastirea rupestra, din Sinca Veche drum de doua ore intr-un peisaj mirific.
Ajungand in acel loc sfant si binecuvantat de Dumnezeu, pielea a inceput sa mi se zbarleasca si asa a ramas pe toata perioada cat am stat in acel loc harazit de mana Divinului, loc pe care dacii l-au ales pentru rugaciune. Rugaciune ce a fost sapata in piatra, ca ea sa patrunda printr-o spirala in Vatra neamului nostru.
Aceasta pestera-manastire, avand o grota cu doua altare cu o energie incredibila. Cand stai cu fata in sus deasupra spiralei prin care patrunde Soarele ajungi sa simti energia ingerilor. Ingerul cel mai frecvent asociat cu soarele este Arhanghelul Mihail, dar poti atrage si alti ingeri prin dispozitia ta vesela si solara.

Intrand in sfera razelor solare care veneau cu iubire spre mine, mi-am lasat bratele in lateral cu palmele deshise, iar degetele mari si aratatoarele unite in mudra OM. Am simtit atata energie si iubire incat corpul meu a intrat in vibratie. Minute si minute in sir nu-mi venea sa cred cum intra energia in mine! Imi intra prin centru capului si simteam coloane energetice elicoidale prin bratele, picioarele si corp.
Parca eram un erou dintr-un film SF!
Cand am simtit ca genunchii nu mai ma tin si ca ma prabusesc am hotarat sa ies din turbionul Divin, promitandu-mi sa revin dupa ce mai vizitam restul de grota-manastire si am reusit!.
Am simtit multe entitati in atmosfera, iar in spatele meu se afla un domn care fotografia tot timpul. Trebuie sa recunosc ca la un moment dat am vrut sa-i atrag atentia de zgomotul aparatului electronic care ticaia si nu simteam ca este locul „aparaturii moderne” in acea liniste ingereasca. Dar m-am oprit si am zis „iarta-l Doamne, ca nu stie ce face!” si bine am facut , pentru ca acest domn care se numeste Gabriel Pop a facut niste poze exceptionale pe care o sa le vedeti. A prins in multe cadre formele globulare invizibile cu ochiul liber, ceea ce m-a facut sa-l felicit si in acelasi timp sa-mi dau seama ca ceea ce am simtit era intr-adevar de domeniul Divinului.
Vorbind despre aceste „sfere energetice” pe care multi le iau in deradere, pot sa spun ca „entitatile invizibile” au fost sesizate inca din anii 1950 si de atunci cercetatorii din diferite domenii le-au dedicat numeroase studii, inclusiv rapoarte NASA si cu declaratii ale astronautilor aflati la bordul navei spatiale „Columbia” care au avut parte de o astfel de „intalnire” in februarie 1996.

Aceste entitati energetice sunt in forma de sfere, altele sunt eliptice, altele sunt fara forma delimitata, altele sunt formate din doua sfere unite, in care o sfera mai mica este capul, iar cealalta mai mare este trupul. Mai sunt si alte globuri care sunt intunecate avand jur-imprejur lor halouri discrete de energii albe. (O sa observati intr-una de langa cotul meu drept, o sfera cu irizatii verzi, aceasta radiatie verzuie fiind a entitatilor ce au pasit pe calea spirituala benefica avand si efecte terapeutice).
Manastirea are doua sali, prima in care Lumina intra elicoidal si care este mirifica si alta in care, pe peretii ei Marele Zamolxis, marele Zeu al Dacilor, se afla acolo intr-un portret foarte bine executat. Intr-una din poze o sa-l vedeti incadrat de o sfera energetica. De asemenea pe pereti mai este Steaua lui David in mijlocul ei fiind reprezentat simbolul Yin-Yang. Dragilor, este de vazut si de simtit, nu de povestit.

O vorba din popor spune „Sangele apa nu se face!”. Asa este, pentru ca acolo simti ca esti mandru ca roman, mandru ca te tragi din „Daci”. Dacii care dupa Herodot, erau a treia civilizatie europeana dupa greci si romani, fiind foarte avansati in credinta si cultura. Credinta si cultura sunt cele doua valori care definesc un popor. In practica Reiki unul din principii ne spune sa binecuvantam strabunii, parintii, profesorii… Este clar pentru mine ca cine nu-si cinsteste si recunoaste strabunii, nu are radacini este rasturnat de prima furtuna mai puternica. Iar cel care are radacini puternic infipte in pamant va muri in picioare precum copacii, pastrandu-si verticalitatea si coroana ridicata spre cer, asezat pe axa care uneste Cerul cu Pamantul si Dumnezeu cu Omul.

Am plecat de la un voiaj pe care l-am facut la Sinca Veche, am ajuns la „sferele energetice” si la… filozofie…
Imi scot palaria si ma inclin in fata voastra.
Namaste !
JIKO

P.S. Sinca Veche este un taram al povestilor si legendelor. Va promit ca in fiecare luna o sa va astern pe hartie o legenda a strabunilor nostri, dacii. Simt in mine o dragoste nemarginita pentru daci si ma simt ca un „DAC LIBER”.

gabi-campulung-04

 

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.