STAGIUL DE VARĂ- 18-22 august

Dragii mei,

  Îmi pare rău că nu v-am scris până acum, pentru că nu am avut condei, stare sau cum vreți să-i spuneți.

  Stagiul de vara aceasta o să se axeze pe KOHO GOSHIN TAISO, mai multe metode de lucru: japonez (original), european și o metodă originală a mea.

  KOHO GOSHIN TAISO este o metodă japoneză de echilibrare energetică pe fiecare meridian în parte (12 meridiane principale). Este o mișcare de protecție a corpului la nivel intern. KOHO-metodă imperială, GOSHIN-protecție, TAI-corp, SO-mișcare.

  Fiecare mișcare corespunde unui meridian printr-o tehnică de întindere tendono-musculară. Mișcarea se duce pe meridian la fiecare organ principal din corpul nostru (inimă, stomac, ficat…) redându-ne sănătatea globală de care avem nevoie.

  Energia circulă în corpul nostru prin meridiane Yin-patrea internă și Yang-partea vizibilă.

  Tehnicile pe care o să le învățați să le lucrați voi cu voi, vor fi făcute minim de 3 ori pentru o serie completă. Se lucrează zilnic pentru o sănătate perfectă. Ca timp o să vă ia în jur de 5-10 minute.

  Dar, tot cu aceste tehnici veți putea să vă tratați diferite boli, de la coloana vertebrală la dureri de cap.

  Eu practic aceste tehnici din 1993, o dată măcar la două zile!

  Este o bucurie a corpului meu fizic și energetic când practic aceste tehnici lăsate de SOKE (întemeietorul) OKUYAMA RYUHO, prin școala de HAKKO RYU (școala celei de-a opta lumini-ultravioletul) al cărui prim reprezentant sunt în România.

Antrenamentele se vor ține în două ture, dimineața și seara câte trei ore pe zi.

  Vă invit cu drag la un stagiu excepțional (UNIC ÎN ROMÂNIA) în care tehnicile de Goshin vor fi împletite cu meditații scurte bazate pe respirație, în frumosul peisaj de la malul Mării Negre. Ce e mai frumos în lumea asta decât să faci exerciții suple și energizante lânga valurile care se sparg la doi metri de voi?!!!

  Vă rog să vă înscrieți până în data de 10.08.2021 pentru a avea timp sa rezervăm camere.

Prețul unei camere duble este de 130 lei, iar camera triplă este 150 lei.

Locația: va fi transmisă doar celor înscriși.

Preț: 180€ + prețul cazării

Data: 18-22 august 2021

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.