Stagiu Tradițional de Kurama Kokyu Reiki 22.09.2018

O-Sensei Usui s-a convertit la budismul Shingon, la vârsta de 27 de ani, după ce fusese adept al ramurii Tendai, în cadrul căreia studiase budismul Zen. Shingon-shu semnifică “secta cuvântului adevărat” și se bazează pe practică jumon (sau a mantrelor), având conexiuni cu budismul tibetan. Această ramură este parte a budismului ezoteric-Mikkyo.

Învățăturile originale predate în ramura budistă Shingon ce iși aveau originea pe muntele Kurama, se presupune că au fost la originea sistemului natural de vindecare descoperit, adaptat și folosit mai târziu de O-Sensei Usui. Este știut că Mikao Usui a fondat sistemul său original de vindecare denumit Usui Reiki Ryoho, după ce a practicat trei săptămâni de post, meditație și rugăciuni în templul de pe muntele Kurama.

Sistemul este destinat doar celor dintre voi care doresc să înțeleagă cu adevărat rădăcinile spirituale ale Reiki-ului, apariția și dezvoltarea ulterioară a Usui Reiki Shiki .

La acest curs vor fi noțiuni teoretice și practice, cele patru simboluri regăsite pe muntele Kurama și evoluția ulterioară a acestora, legătură dintre simbolurile Sonten și cele Reiki, silabele sacre folosite de vechii maeștri pentru vindecare precum și kototamele sacre japoneze de activare a simbolurilor, dar și un proces spiritual de inițiere extrem de rar întâlnit în zilele noastre.

Dacă este să-mi ascultați opinia- este un mijloc de evoluție spirituală.

Vă rog să vă înscrieți până miercuri 19.09.2018 pentru că locurile sunt limitate la 20.

Locația: va fi trimisă doar celor înscriși.

Data: 22.09.2018 ora 10-13:30/ 15:30-18:30

Preț: 100 euro

Jiko la templul de pe muntele Kurama

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.