STAGIU EXCEPȚIONAL – KUATSU – TEHNICA REANIMĂRII DIN VECHEA JAPONIE

Dragii mei,

  După o perioadă de carantină “forțată”, vă propun un stagiu care să vă deschidă spre medicina tradițională orientală, spre energia umană și centrii energetici, plus meridianele energetice. KUATSU este o tehnică străveche care se folosea în Japonia de pe vremea Shogunatului și a clanurilor samurailor.

  Această tehnică s-a dezvoltat din Japonia medievală, până azi. Dar pentru asta trebuie să înveți meridianele energetice, anatomia de bază a corpului nostru fizic la modul general și să ai dorința de a da primul ajutor în cazul accidentelor de orice fel: spasm respirator, accidente cardiologice, șocuri cervicale, etc.

  Am învățat aceste tehnici o dată cu artele marțiale practicate din adolescență și până voi închide ochii mă voi perfecționa în KYUSHO-DIM-MAK (tehnica de a paraliza sau chiar ucide prin apăsarea unor puncte de pe corpul nostru fizic). DIM MAK se mai numește și ATINGEREA MORȚII!

  Fiecare punct pe care îl atingi atunci când cotraataci (vedeți că nu spun ataci), înseamnă auto-apărare, știind această tehnică, puteți să-l resuscitați în câteva momente.

  Atunci când vedeți un accident de mașină în care mai există supraviețuitori sau la atacuri cu bombe în mall-uri în care avem răniți sau oameni în agonie, puteți să faceți ceva pentru ei!

  Dar, printre aceste tehnici o să facem și meditații deosebite pentru că aveți nevoie de ele după calvarul Corona.

  Dacă aveți prieteni medici, aduceți-i cu voi! Nu o să le pară rău, dimpotrivă începem un curs de KUATSU și SHIATSU.

  Și pentru că totul este relativ la ora asta, ce e azi, mâine poate să fie mai rău, hai să ne canalizăm energia în slujba celor care au sau vor avea nevoie de ajutorul nostru.

  Vă mulțumesc pentru că veniți la acest stagiu de o zi și jumătate.

  V-aș ruga să veniți cu haine comode, cu papuci, ciorapi de schimb, să vă schimbați aici (vor fi saltele pe jos).

Domo arigato!

Jiko

DATA:
03-04 iulie 2020
3 iulie de la 17:00 la 21:00
4 iulie de la 10:30 la 18:00 (între 13:00 și 15:00 pauza de masă)

Locul: se va transmite doar celor înscriși

Preț: 180€

Cine se va înscrie la curs până pe 26 iunie, va beneficia de o reducere de 15%.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.