STAGIU DE TOAMNĂ TÂRZIE!

Dragii mei,

   După ce am făcut împreună stagiul trecut despre Suflu Vital, după ce veți fi făcut cele 21 de zile de respirație, o să facem împreună un super stagiu care-l va completa pe cel trecut, trecând la un nivel mai înalt de respirație.

  M-am gândit să-l împart cu un exercițiu din KI-KO, pe care l-ați făcut anul acesta și chiar ați dansat pe tehnicile de KI-KO.

  Una din tehnici era tehnica Dragonului. As vrea să vă învăț Dansul Dragonului, care pe lângă voie bună, o să vă aducă un surplus de sănătate asupra tuturor organelor interne, dar în principal coloana vertebrală va deveni suplă și de ce nu, zveltă!

  O să îmbin o tehnică, să zic “fizică”, care vă va aduce un surplus de suplețe, cu tehnici superioare de respirație.

  Există două lucruri transformatoare în tehnica respirației.

  Un lucru e să te ocupi personal de procesul tău (adică să lucrezi cu respirația conștientă toată viața de acum încolo). Un lucru e să folosești respirația pentru a genera dragoste, pace, bucurie, pentru a lucra cu puterile vindecătoare, creatoare și de refacere ale respirației. Un cu totul alt lucru este să fii ridicat și dus într-o călătorie magnifică de către respirația însăși.

  Lucrând, în timp, putem atinge cele mai înalte stări cu putință, deschizând toate ușile și ferestrele ființei noastre și lăsăm puterea Sfântului Duh să sufle prin ele. Sfântul Duh este suflul!

  Vorbind de Dansul Dragonului, acesta se face tot prin inspir-expir-inspir-expir… o data cu grația corpului vostru care se va mișca odată cu respirația!

Îmbrăcămintea va fi foarte lejeră, aveți nevoie de izoprene și de voie bună!

Numărul participanților  va fi de maxim 14 persoane.

Domo Arigato!

Jiko

Data: 20-21 noiembrie 2020

20.11.2020 – între 17:00-20:30

21.11.2020 – între 10:30-14:00; 15:30-19:00

Locația: doar celor înscriși

Preț: 175€, iar cei care se vor înscrie până pe 16.11.2020, vor beneficia de o reducere de 20%

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.