STAGIU DE TOAMNĂ- RESPIRAȚIA SAU SUFLUL VIEȚII

Respir-Expir…

  Ciclul respirației este esențial pentru a trăi. Și vă întreb: de ce să nu o facem corect? Este un stagiu care să te aducă în stadiul sănătății maximale și în care să-ți trăiești viața cu fiecare respirație.

  Respirația este cea care prin practică conștientă, ne susține viața și încrederea că ajungem la o pace interioară și dragoste de sine.

  Când ne aflăm în fața unui examen avem respirația sacadată, când ne sperie ceva, la fel, când suntem atacați (nu vă doresc) fizic, respirația este foarte rapidă, când…

  Știați oare că 70% din toxinele din corpurile noastre sunt îndepărtate prin intermediul plămânilor? Iar, noi îi folosim din ce în ce mai puțin.

  Acest VIRUS care răpune sute de mii de oameni la nivel internațional unde se așează?       Răspuns: în plămâni în principal.

  Hai să învățăm să ne simțim”beton”, respirând corect, având niște plămâni sănătoși într-o lume poluată și “bolnavă”.

  Dacă m-ați întreba care este secretul pentru a obține rezultatele propuse și secretul pentru o reușită necontenită, răspunsul meu este că trebuie să te educi pe tine însuți pentru a deveni un maestru. Pentru a deveni maestru în orice domeniu se cere consecvență, angajament și concentrare.

  Iată ce vreau de la acest stagiu:

să vă predau instrumentele dinamice, tehnicile și practicile pentru a vă ghida și a vă ajuta să vă creați o calitate durabilă a vieții voastre!

  Vor fi două zile de schimbare a voastră împărtășindu-vă din experiența mea.

  Aș vrea să răspundeți repede pentru înscrierea voastră la stagiu pentru că locurile sunt limitate la maxim 15 persoane.

  Dacă vă înscrieți până pe 20 octombrie 2020, beneficiați de o reducere de 10%.

Domo arigato!

Jiko

Data: 23-24 octombrie 2020

23.10.2020 – între 17:00-20:30

24.10.2020 – între 10:30-14:00; 15:30-19:00

Preț: 175

Locația va fi anunțată doar celor înscriși.

P.S: veți avea parte în acest stagiu de foarte multe meditații specifice, dar și din acelea cu care v-am obișnuit până acum.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.