STAGIU DE PRIMĂVARĂ 2021

Dragii mei,

  Vă propun un stagiu excepțional de practică la nivel intern și de sănătate pentru că începe reînnoirea naturii, trezirea la viață a noastră și a celorlalte ființe, o ieșire din marea amorțeală a măștilor și vaccinurilor, pentru sărbătorirea vieții până la urmă! Îmi vin în minte două versuri excepționale care caracterizează scurtimea vieții:

„VIAȚA APARE CA ROUA,

MOARTEA DISPARE CA ROUA!”

  Acest ciclu viață-moarte este cuprins într-o respirație, într-o clipire, într-o….! (completați voi!).     Hai să învățăm să trăim iubindu-ne templul în care se produce împletirea materialului cu astralul!

  Eu sunt adeptul metodelor care permit corpului să se regenereze natural. Acest lucru m-a făcut să practic exerciții care vin din diferitele școli calificate ca „interne”, care sunt metode asociate cu lucrul respirator, mobilitate corporală, suplețe articulară, meditație, ele fiind în mod egal practici care se efectuează pentru a fi calmi, supli și odihniți, care ne permit să ne recentrăm asupra interiorului nostru. Principiul ondulatoriu pe care o să-l învățați cu mine este în mod egal și un principiu cheie al eficacității în viața de toate zilele.

  Dacă vreți să vedeți cum funcționează un uragan sau cum funcționează un tsunami, trebuie să știți că acestea sunt tot timpul activate prin principiul ondulatoriu.

  Acest principiu ne permite să generăm o forță extrem de importantă, economisind mișcările pentru a nu ne extenua.

  Eu consider într-adevăr important să le lucrați, ele nefiind o pierdere de timp, ci un câștig ca un act de respect față de voi înșivă, față de viața care ne-a dotat cu un corp performant și care ne invită să-i explorăm potențialul pentru a ne vindeca și pentru a fi fericiți!

  O să învățați 10 exerciții pentru dezvoltarea forței ondulatorii sau spiralei pentru a putea avea un corp agil, suplu și în același timp de masare a organelor interne.

  Vom învăța exerciții noi de Ki-Ko, vom trece în revistă cele 5 exerciții tibetane, dar însoțite de o mantră care este cheia spirituală a lor!

  Pentru că 90% dintre noi avem probleme la nivelul coloanei, bazinului, vom face exerciții specifice pentru zona cervicală, lombară, dar și pentru relaxarea tensiunilor din zona gâtului, trapezului și a mușchilor dintre omoplați.

  Sunt tehnici simple, dar foarte eficiente! O să mai învățați să întrețineți articulațiile bazinului, genunchilor și gleznelor! Dacă vreți să fiți sănătoși fizic și psihic, veniți la acest stagiu de excepție!

  Locurile sunt limitate la 15 persoane! O să fac vindecări pe loc pentru probleme ale spatelui, bazinului, genunchilor,…

  Vom face și multe meditații foarte frumoase, dar și rugăciuni deosebite!

  Eu sper să avem două zile de sărbătoare a templului nostru care este corpul fizic, dar și o sărbătoare a spiritului fiecăruia dintre noi!

 Domo Arigato!

Jiko

Data: 26-27 martie 2021

26.03.2021 – între 17:00-20:30

27.03.2021 – între 10:30-14:00; 15:30-19:00

Locația: doar celor înscriși

Preț: 200€

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.