STAGIU DE ÎNCEPUT DE AN 2020 NOI SUNTEM ENERGIE, NOI SUNTEM UNIVERSUL

Dragii mei,

 Vă propun un stagiu cam straniu pentru unii, iar pentru alții, normal.

 Ai stat de vorbă cu cineva și ai simțit cum nu mai ai energie, dar are cel cu care vorbești din ce în ce mai multă?

 Sau, poate te-ai simțit brusc euforic fără motiv? Asta înseamnă că cineva cu care ești legat printr-un cordon energetic (INVIZIBIL) s-a gândit la tine cu dragoste, iar pe firul invizibil energetic, aceasta a declanșat în tine euforia.

 Și mergând pe firele matricii, a legăturilor noastre cu celelalte lumi paralele, cu celelalte multiversuri, poate ne vom întregi, dar și pierde în acest univers.

 Pentru că, sunt sigur că v-am atras atenția, pot să vă spun că va fi un stagiu MARATON despre legăturile de energie care sunt legate de noi. Legături între voi și prieteni, familie, cunoștințe, strămoși, precum și dintre voi și foste sau foști iubite/iubiți, sau prezenți.

 Vom descoperi împreună o parte din efectele pe care le pot avea legăturile voastre asupra emoțiilor și sănătății voastre, vom mai vorbi despre vampiri energetici, atacuri psihice și cum poate fi afectată starea de bine de către energia reziduală și cea a înaintașilor .

 Bineînțeles veți avea foarte, foarte multe moduri de a tăia și a vă elibera de orice legături care vă slăbesc. Acestea sunt metode puternice, verificate în timp.

 Veți mai afla informații mai puțin cunoscute despre protecție și când să le folosiți. De asemenea, veți învăța metode pas cu pas de a vă conserva și proteja câmpul de energie precum și când e bine să le folosiți și când nu.

 Veți învăța tehnici din care multe sacre.

 Vă invit pe toți care vreți să știți cine sunteți, să cunoașteți legăturile noastre strămoșești, să veniți la această călătorie sfântă a sufletului.

Data: 31.01.202001.02.2020

          31.01 ora 17:30-21:00

          01.02 ora 10:30-19:00

Locația: se va comunica doar celor înscriși

Preț: 180 € (150€ dacă vă înscrieți până pe 27 ianuarie 2020)

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.