STAGIU DE FEBRUARIE KI-KO partea a II-a

Dragii mei,

Anul trecut am făcut împreună prima parte din deosebitul sistem KI-KO (sau Qi-gongul chinezesc).

Mai mult, știm că O-Sensei Mikao Usui, la vârsta de 4 ani a fost trimis într-o mănăstire budistă Tendai, unde a făcut printre altele, Ki-KO și arte marțiale până la vârsta de 17 ani.

Prin acest stagiu intrăm în miezul învățăturilor al celui care este Maestrul Maeștrilor noștri, a practicanților de Reiki.

Dacă vreți, prin acest stagiu, precum și prin cel de dinainte, vă veți apropia mai mult de spiritualitatea de netăgăduit a lui O Sensei Mikao Usui.

Prin aceste metode de KI-KO ne deschidem mai mult energia interioară și suntem capabili să ne conectăm mai ușor cu forțele energetice din jurul nostru. Aceste practici sunt cunoscute sub denumirea de “alchimie internă”, deoarece ne oferă o modalitate de a influența pozitiv schimbările care se petrec natural și zi de zi în noi și în jurul nostru.

KI-KO explorează vibrațiile energetice subtile în diversele sale exerciții care te pot face să vezi, guști, auzi, miroși și simți; SIGUR ÎȚI VA ÎMBUNĂTĂȚI EXPERIENȚA DE VIAȚĂ ÎN FIECARE MOMENT.

O să vă rog să răspundeți foarte repede, adică până pe data de 18 februarie.

De asemenea să aveți la voi haine largi de schimb și tot ce știți pentru un stagiu în care ne mișcăm, dar facem și meditații deosebite.

Data: 22-23 februarie

Preț: 100 euro

Locația: doar celor înscriși

Vă mulțumesc !

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.