STAGIU DE EXCEPTIE – SHIATSU

STAGIU DE EXCEPȚIE

Dragii mei,

  Așa cum v-am obișnuit la sfârșitul fiecărei luni, vă propun un stagiu de excepție despre shiatsu și nu numai.

  Shiatsu este o tehnică orientală, bazată pe energie, energie care se numește în japoneză KI și în chineză CHI.

  Energia înseamnă viață! Ea este de trei feluri: prenatală, postnatală și defensivă. Prima este cea cu care ne naștem, pe care o avem de la părinți și univers. A doua, cea postnatală este cea pe care o luăm din alimentație și respirație. A treia este legată mai ales de stres.

  Shiatsu este o terapie manuală, care folosește mâinile și degetele prin presiune, vibrațiile, extensiile. Toate tehnicile sunt făcute pe meridianele energetice, cele 12 principale sau canale energetice care brăzdează corpul fizic, care se întretaie și de care depinde sănătatea noastră fizică. Orice boală fizică apare mai întâi în corpul energetic și după aproximativ 14 zile afectează corpul. Gândiți-vă că sunt 360 de puncte, puncte vidate sau puncte în exces care trebuie echilibrate sau dispersate ca energie.

  O să învățați o tehnică de terapie shiatsu de la cap la coadă, dar și deosebirile dintre școlile principale existente în lume, cu foarte multe exemplificări.

  De asemenea veți intra în teoria celor 5 elemente, în teoria Ying-Yang pentru a putea întelege practica.

  Veți învăța mișcări ale corpului de echilibrare a meridianelor energetice. Vom face meditații deosebite care să vă ajute în destresarea de fiecare zi.

  O să vă rog să veniți cu haine largi de schimb, saltele de gimnastică și caiete pentru a lua notițe.

    Numărul cursanților nu trebuie să depășească 20 de participanți. Înscrieți-vă foarte repede pentru că până pe 24 ianuarie, aveți reducere de 10%.

 

LOCATIA : SEEDS FOR HAPPINESS ( Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti)

DATA : 26 – 27 IANUARIE

26 IANUARIE – 17.00 – 21.00

27 IANUARIE – 10.30 – 18.30

PRETUL ESTE DE 120 EURO.

 La sfârșitul stagiului vi se vor înmâna diplome de participare și vom discuta despre un eventual viitor curs pe durata unui an pentru a putea deveni terapeuți in SHIATSU.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.