🎅STAGIU DE CRĂCIUN CU MOȘ JIKO🎅

Dragii mei,

  A trecut așa de nașpa anul ăsta, încât parcă am îmbătrânit mai repede decât anii trecuți (e vorba de mine, MOȘ JIKO). Am învățat multe lucruri, dar mai mult negative: să nu ne mai îmbrățișăm, să nu mai stăm unii lângă alții, să ne fie frică, să stăm în casă, să purtăm botnițe…! Asta este realitatea pe care ne manipulează să o bifăm ca  “normală”. Mai știm care este “NORMALUL”?

  Vă spun eu: să fim uniți în Energia Universală și să fim relaxați cu o frecvență bună și asta prin exerciții respiratorii, mișcare- fiecare cât poate și ce poate, sănătate excelentă prin autotratamente Reiki și protecții zilnice.

  Stagiul pe care îl veți face luna aceasta este despre Domnul Iisus și legătura între Reiki și învățăturile hristice.

  Cei care aleg inițierea în sistemul Reiki, prin aportul energetic conferit de inițiere, dobândesc automat o putere mai mare asupra lumii înconjurătoare. Folosirea acestei puteri fără a cunoaște și mai ales fără o înțelegere corectă a legilor spirituale, poate fi o armă periculoasă, sofisticată și imprevizibilă pentru oricine, dar mai ales pentru cei proaspăt inițiați.

  Văzând cum Universul îl ascultă, cum lumea îi face pe plac, inițiatul poate ajunge la o automulțumire de sine, aceasta ducând implicit la plafonare spirituală.

  De aceea, cine vrea să devină un Maestru Spiritual, cum se dau mulți din branșa noastră, vreau să pun în evidență anumite legi spirituale necesare oricui își dorește să lucreze asupra ființei sale în scopul evoluției spirituale cu ajutorul Luminii în drumul spre Divinitate. Aici intervine misterul pildelor biblice, care par inaccesibile unui așa zis “inițiat”, însă, așa cum o să vedeți, “misterul” cuvintelor lui Iisus, stă tocmai în simplitatea și adevărul spuselor Sale.

  Tehnica Sa de bază este: IUBIREA!

  Iisus este o sursă de învățături spirituale ce și-au dovedit din plin autenticitatea și utilitatea în cazul aplicării lor în viața noastră de zi de zi.

  Deci, energia are nevoie să fie ghidată de principii corecte pentru a-și săvârși lucrarea în mod benefic, atât fizic, dar mai ales pentru suflet.

  Dacă vă interesează spiritualitatea adevărată, dacă credeți ca și mine că energia trebuie ghidată de principii corecte, atunci reveniți la acest stagiu EXCEPȚIONAL!

Domo Arigato!

Jiko

Data: 18-19 decembrie 2020

18.12.2020 – între 17:00-20:30

19.12.2020 – între 10:30-14:00; 15:30-19:00

Locația: doar celor înscriși

Preț: 175€, cei care se vor înscrie până pe 16.12.2020, vor beneficia de o reducere de 20%

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.