Scrisoare de multumire

Medicul a inregistrat faptul ca boala este vindecata. Spontan, dupa cum s-a exprimat.

 

In luna aprilie, in urma unor analize inopinante, mi-a fost semnalat un nivel marit de anticorpi de hepatita C.

Nu mi se indica nici o valoare, ci mi se indica refacerea analizei.

Am considerat ca este probabil vreo eroare strecurata, deorece manifest o atentie deosebita in ceea ce priveste acele.

Repetarea analizelor mi-a confirmat o valoare de 3,93 REACTIV, in conditiile in care valorile normale s-ar situa intre 0-1. Deja incepusem sa realizez ca parea mai degraba real decat vreo eroare strecurata. Am inceput sa caut pe Internet date si informatii referitoare la boala. Informatiile gasite nu au avut darul de a ma linisti. Starea de panica incepuse sa se instaleze. Efectele bolii asupra ficatului, pe o perioada lunga, erau prezentate ca devastatoare.

Erau necesare analize, un lung sir de consultatii urmate de un tratament, cu multe efecte secundare serioase, si care nu parea sa aiba rezultate in cazul tuturor pacientilor infectati.

Am cautat si tratamente alternative. Am citit forumuri ale celor care se luptau cu aceasta boala. Si am avut un licar de speranta in momentul in care am vazut semnalate insanatosiri ca urmare a unor tratamente alternative.

Evaluand conditiile date m-am hotarat sa nu abordez metoda clasica de tratament. Am apelat la sensei Gabriel Dutchevici deoarece, in urma cu 3 ani, tot dansul mi-a redat starea de bine cand am apelat disperata deoarece doctorii nu stiau ce am si nici cum sa ma trateze.

Dupa evaluarea initiala, am inceput tratamentul Reiki in iunie, in cadrul Clinicii de terapii complementare Jiko-un loc minunat, cu oameni minunati. Initial de cate 5 zile pe saptamana, apoi de cate 3 ori pe saptamana. In paralel efectuam analizele medicale pentru a evalua progresele.

Nivelul anticorpilor a inceput sa scada constant. In acelasi timp valorile TGP si TGO erau ok. Colesterolul si trigliceridele care initial erau peste nivelul optim, au inceput sa scada si, mai ales, viremia a aratat nivel nedetectabil.

Acum, la inceputul lui noiembrie, rasuflu din nou usurata.  Colesterolul si trigliceridele sunt in limite normale. La ultimul consult la specialistul de boli infectioase, medicul a inregistrat faptul ca boala este vindecata. Spontan, dupa cum s-a exprimat. Eu stiu insa ca datorez insanatosirea lui sensei Dutchevici, caruia ii adresez multumiri si pe aceasta cale.

Simona Mihale

11. 11. 2014

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.