Reconectarea

Ce este Reconectarea?


Reconectarea este un procedeu ce se face o singura data in viata, dar lucreaza in continuare, propulsandu-va in moduri diferite pe parcursul intregii vieti. Procedura se desfasoara in doua sesiuni separate intre care nu trebuie sa treaca mai mult de doua nopti si nu necesita pregatiri speciale.

recReconectarea este un procedeu complet diferit de Vindecarea Reconectiva; daca Vindecarea Reconectiva vizeaza corectarea unor dezechilibre ce stau la baza unor boli, probleme sau dificultati ce apar in viata, Reconectarea este un procedeu special care reactiveaza si reconecteaza permanent structura dvs energetica fundamentala, din care fac parte peste 100 de puncte energetice si linii axiatonale, care sunt activate si reconectate la sistemul retelei de linii axiatonale ale planetei si de aici cu sistemul vast al retelei universale si matricea personala divina.

Reconectarea va da posibilitatea de a accesa si folosi o paleta larga de unelte ce va stau la dispozitie pentru a putea atinge cel mai inalt potential de existenta in acest plan. Aceasta accelereaza drumul dvs catre o constiinta mai inalta si implinirea planului vietii.

Acest proces include tot ceea ce alte metode va ofera in parti separate (activarea ADN-ului, alinierea axiatonala, etc).