Parole…Parole…(LXXXII)

Dragii mei,

Iepurașul Jiko a simțit nevoia în această săptămână a Patimilor să vă scrie câteva cuvinte sau poate mai multe…

Știu că țin la voi și îmi place să vă spun că sunteți deosebiți!

Pot spune în mod simplu: dacă REIKI ne dă acces la energie, iar simbolurile sale sunt chei către Sursa Luminii, atunci Iisus Hristos este iubirea divină, iar învățăturile lui sunt informații spre poarta iubirii pentru noi înșine și pentru Dumnezeu.

În Reiki ca și în oricare alt sistem de evoluție spirituală, discipolul poate deveni un adevărat maestru deabia după trecerea tuturor problemelor…

Viața este așa…. Orice problemă rezolvată prin răbdare, iubire, înțelegere are efectul urcării unei trepte pe scara către Cer.

Esența învățăturilor Hristice este adunată în acest îndemn simplu:

„ În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, Eu am biruit!”

(Ioan 16,33)

Nu cred că există om cărui viața să-i fie lipsită total de durere, suferință, iar acestea împărțite pe o mare gamă de sentimente, emoții, trăiri.

De ce le avem, de ce trăim, de ce ne consumăm așa tare?

Dar, toate au un scop!

Dar care? De ce exist?

Sunt întrebări pe care mi le-am pus și nu am găsit răspuns. Am întrebat….nimeni nu mi-a răspuns.

Pentru că așa cum v-am mai spus sunt prima dată pe această planetă. Sunt novice printre oameni: un LUP SINGURATIC!

La mine pe planetă nu avem corpuri, deci noi nu avem senzații transformatoare în emoții de diferite culori și chiar sunete care-i leagă pe oameni unii de alții. Poate de aceea nu înțeleg omenirea.

Am înțeles ce e o floare, un val la mare, că păsările zboară doar pentru cer, că nu trebuie să uiți ce citești într-o carte, că sunt mai multe feluri de iubire, că poți citi în ochii oamenilor. Ei știu să mintă, să înșele, să fure, să se ascundă, să ucidă, iar atunci privirea lor este grea.

În ultima vreme, rezultat al noului război biologic, oamenii au în privire răutate. Este o îndreptare clară spre umbra noastră care iese la iveală. Unde este Lumina? Unde este IUBIREA?

Am venit să experimentez toate astea și acum ca la începuturi încă învăț și mă minunez, dragii mei, ce deosebire este între lumea mea astrală și planeta Albastră!

A trebuit să trec prin numeroase „încercări”, a trebuit să privesc la cei din jur și apoi în mine însumi. Mărturisesc că mi-am asumat, de multe ori lecția predată de mine!

Dar am încetat să-L caut pe Iisus și L-am găsit în inima mea!

Așa am înțeles mai bine ce dar imens este Reiki pentru oameni. Ei lucrând cu corpurile lor energetice  eliberează ceea ce era încătușat în ei: sufletul!

„Cine sunt eu să mă îndoiesc? Doamne, spune-mi TU, arată-mi Tu, în TINE este nădejdea mea și a sufletului meu!”

Atunci am înțeles frumusețea Reikiului, rezistența fizică și psihică pe care o dădeam sufletelor nepregătite de a primi Lumina spirituală, care devenise LUMINA lui Iisus, Lumina DUHULUI SFÂNT, Lumina Celestă.

Evoluția spirituală necesită îmbinarea forței energetice cu puterea dată de cunoaștere.

IISUS este o sursă de învățături spirituale ce și-au dovedit din plin atât autenticitatea cât și utilitatea în cazul aplicării în viața de zi cu zi.

Și acum am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea mea!

Să aveți Sărbători Pascale cu Iubire și Pace!

Pace vouă!

JIKO

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.