Parole…Parole…(LXXVIII)

Este o noapte geroasă de ianuarie, ascult Paul Anka și mă gândesc la pașii pe care i-am făcut în Do-ul (calea) meu, într-un vis pe care l-am urmat din aproape în aproape; când alții îmi spuneau că nu am șanse de izbândă, eu vedeam ce ei nu puteau vedea: PASIUNEA.

  Era o zi obișnuită într-un Paris înourat, anul 1992, m-am oprit la un chioșc de ziare și am cumpărat revista „Karate-Bushido”. În ea, pe ultima pagină am găsit un mic articol despre Reiki, în el un număr de telefon. Am dat telefon și viitoarea mea maestră de Reiki, doamna Annie Coleman m-a invitat la o inițiere pentru începători.

  Și…de aici a început căsătoria mea cu Reiki-ul tradițional, dânsa fiind formată ca maestră de doamna Furumoto, a patra mare Maestră pe linia lui O-SENSEI USUI. Doamna Annie este o femeie formidabilă care mi-a ghidat primii pași în Energia Vieții Reiki. După prima inițiere făcută de această maestră cu o imensă compasiune în ochi, pot spune că singurul lucru pe care l-am simțit a fost că o parte din mine murise și altă parte se năștea!

  Eu sunt astăzi maestrul care sunt datorită dânsei, m-a învățat că trebuie să fiu sensibil și devotat cu pacienții mei!

  Am învățat că viitorul se crează cu fiecare gând  și este în fiecare acțiune pe care o facem și o gândim.

  Am început să simt căldura Soarelui pe pielea mea și căldura inimii mele în pieptul meu…, dragostea celor cu care am avut șansa să mă întâlnesc, să simt viața sub toate formele ei…Viața este plină de frumusețe, plină de surprize la orice vârstă și trebuie celebrată cu bucurie și cu fast, fiind conștienți de fiecare moment al ei! Principiile Reiki încep cu „DOAR ASTĂZI” sau „ACUM ȘI AICI”!

  Dacă veți lucra fără încetare Reiki și veți rosti cu glas tare și cu mâinile în poziția rugăciunii cele cinci principii Reiki, acestea vor săpa în subconștientul fiecăruia dintre voi, aducându-vă PACEA! Iisus a spus tot timpul „PACE VOUĂ”!

  Începând de astăzi:

  • Nu mai sunt îngrijorat!
  • Nu-mi este teamă!
  • Îmi fac meseria onest!
  • Voi mulțumi pentru toate binecuvântările mele!
  • Voi fi bun cu toate ființele vii!

Domo Arigato!

Jiko

20.01.2021 ora 1:00

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.