Parole…Parole…(LXXIX)

Mă voi așeza în poziția „seiza” de meditație a practicanților de arte marțiale și voi nota răspunsurile îngerilor mei cu care fac tratamente și vi le voi reproduce…

  Iubesc îngerii de când mama și bunica mea mi-au dat o mică icoană cu Arhanghelul Gavril și m-au învățat rugăciunea „Înger, Îngerașul meu ce mi te-a dat Dumnezeu” pe care am spus-o în fiecare seară, cu sfințenie în genunchi în fața patului! Apoi am început să scriu îngerilor pe bucăți de hârtie colorată pe care le aruncam după aia în foc. Pe mine m-a ajutat această zis joacă, rugându-mă lor pentru un rezultat bun în diversele probleme care-mi apăreau, copil fiind, de la note bune până la a nu mă prinde ai mei părinți că fumez, dar și pentru ai mei când simțeam că au probleme!

  Acesta a fost preambulul meu în legătură cu îngerii, apoi mi-au apărut când am dat bacul, când mi s-au transmis subiectele și l-am luat cu 9,00.

  Și au mai fost multe momente în viața mea când mi-au transmis ce trebuie să fac! Și de fiecare dată le-am mulțumit și le-am spus că-i iubesc!

  Având o meserie în care împletesc energia Cosmosului cu ajutorul pe care-l am de la aceste divine ființe numite „ÎNGERI”, am pus câteva întrebări la care mi-au răspuns cam așa:

  Eu: Accidentele care se produc zilnic, de la ruperea unui picior, menisc, mână, până la accidente în care mor zeci de oameni, de ce proveniență sunt?

Răspuns: Accidentul are un scop care poate avea efecte mult dincolo de jocul unde a avut loc accidental. Ar putea exista un motiv pentru care cel sau cei implicați să fie în afară din joc pentru o vreme, poate să-și reconsidere viața sau să lase pe altcineva să-i ia locul un timp pentru ca acea persoană să poată învăța ceea ce are nevoie să învețe. Chiar și o vătămare minoră se întâmplă cu un scop. „Jocul”(vieții) se  manifestă în planul fizic, dar jucătorii sunt inima și mintea, iar rezultatul va afecta sufletul.

Eu: Dar durerea fizică? De ce suferim?

R: Tu trăiești în corpul fizic care-ți spune că ceva nu e în regulă și cu cât durerea este mai mare, cu atât este mai mare nevoia de a-ți corecta calea.

  Dacă durerea nu e băgată în seamă, ea va izbucni cu o forță și mai mare, iar vindecarea va fi un proces mai complex.   Trebuie să-ți spun că există și miracole, pe care le faci și tu! Știi foarte bine și tu ca și noi că există oameni care prin credință în energiile de tot felul și fără intervenții chirurgicale s-au vindecat și de odiosul cancer. De asemenea, probabil că ai auzit și tu, sunt oamnei cărora le-au renăscut părți din corpul lor.

Eu: Vreau să întreb pentru sfârșit dacă acest dialog pot să-l transmit celor dragi mie (adică elevilor mei)?

R: Înțelegem că este de natură privată, dar trebuie să-ți arătăm și ție cât și elevilor tăi că printre capcanele vieții tale fizice sunt și bune și rele și folositoare uneori, iar spiritul nu trebuie neglijat! Ai inimă mare! Este timpul să strălucești și tu stai pe gânduri!

  Da, știm că ai zile grele, cazuri grele, dar am dori să scrii în fiecare zi, totuși. Noi te vom ajuta să redactezi! Spiritul și corpul trebuie să devină ca unul. Raiul este mai aproape de Pământ și Pământul de Rai. „ACOLO VA FI UN NOU RAI ȘI UN NOU PĂMÂNT” și timpul este deasupra ta și a noastră.

Noi suntem îngeri și maeștrii înălțați și suntem de la sursă, de la Dumnezeu!

Eu: Mulțumesc. Cine a vorbit?

R: Uriel a împărtășit această informație cu tine la această oră târzie pentru voi.

Eu: Îți mulțumesc din suflet, Uriel!

  Aceasta a fost meditația excepțională din noaptea asta pe care am ținut să o citiți și voi, dragii mei.

Pace vouă!

Jiko

P.S pentru cei care nu știu, Uriel este Arhanghelul cu funcția de a ne aduce lumina cunoașterii lui Dumnezeu. Numele lui înseamnă „Lumina lui Dumnezeu”, care aduce omenirii cunoașterea și înțelegerea Divină. El ne ajută să ne interpretăm mesajele vocii interioare și visele. Mai este numit Prințul Luminii sau interpret al profeților.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.