Parole…Parole…(LXXIII)

Dragii mei,

  De când cu pandemia asta, m-am cam puturoșit! Mi-e lehamite de ce se întâmplă…, dar un lucru este sigur: voi sunteți puternici și puteți să realizați și manipularea și virusul!

  Aș vrea să vă scriu câteva cuvinte despre Reiki-ul lui O Sensei Usui.

  Acest sistem a primit forma sa actuală printr-un formidabil impuls spiritual, într-o perioadă de asceză a preotului Mikao Usui.

  Această realizare de SATORI sau STADIU SUPERIOR AL CONȘTIINȚEI, care este deasupra cuvintelor, s-a derulat pe KURAMA YAMA, aproape de Kyoto.

  Mesajul pe care ni l-a transmis venerabilul O SENSEI USUI este:

      “CEI DINTRE VOI CARE VREȚI SĂ LUAȚI PARTE LA PUTEREA VINDECĂRII TREBUIE SĂ FIȚI DESCHIȘI!”

  A da REIKI este un act prin care ne deschidem inima și conștiința noastră; deschizându-ne, noi ne ridicăm ca o floare de lotus, care se formează în mlaștina lacurilor și ușor, ușor crește îndreptându-se la suprafața apei. Răzbate și trece de oglinda lacului, îmbobocește și se luminează înflorind!

  La fel ca această floare, noi după ce începem să ne tratăm cu energia universală, ne deschidem laturile noastre de iubire și pace.

  Cei care erau introvertiți devin extrovertiți, iar zâmbetul de pe fața lor se simte că este din inima lor deschisă.

  Autotratamentul este un mijloc pentru a ne cunoaște în primul rând pe noi, remarcând liniștea interioară care este sinonimă cu pacea și care de acum va face parte integrantă din personalitatea noastră.

  Închei cu rugămintea să vă faceți zilnic tratamentul integral al corpului și asta pentru a vă feri de Covid!!!

Domo Arigato!

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.