Parole…Parole…(LXXI)

Dragii mei,

Îmi pare rău pentru că vă scriu în aceste momente pline de tensiune, pline de panică, pline de oameni îmbolnăviți peste noapte și mai rău…morți peste noapte! E război, suntem în luptă cu un inamic invizibil, un inamic fabricat și dat drumul să ne dăm seama că nu valorăm nimic pentru cei care conduc lumea și că oricând ne vor sacrifica pentru scopurile lor meschine. Dar în același timp, partea plină a paharului, pentru că și ea există în această ecuație, este că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment din viața noastră pe care trebuie să-l trăim la maxim. Viața, după cum vedeți este scurtă și trebuie să-i vedem doar partea bună. Știu că răul este la pachet, dar trebuie să-l ignorăm.

Ca practicanți Reiki, încercați, ba nu (!), acest titlu vă obligă să vă faceți auto-tratamente zilnic și să faceți tuturor celor de lângă voi, pentru o imunitate mare și un echilibru perfect: fizic, mental și spiritual. Îmi pare rău: VĂ OBLIG PENTRU VOI, SĂ VĂ FACEȚI ZILNIC REIKI ! ! !

Puteți să spuneți că am înebunit, dar în aceste momente este timpul să vă treziți din letargie și să acționați! SĂ FIȚI REIKI! Într-un război este care pe care, deci OBLIGAȚIA față de voi și ai voștri este una: FĂCEȚI-VĂ REIKI! FACEȚI CELOR DE LÂNGĂ VOI REIKI! LĂSAȚI VISAREA ȘI LUCRAȚI CÂT PUTEȚI DE MULT ZILNIC !

Făceți-vă un grup cărora să le transmiteți energie Reiki în fiecare zi, fără să-i întrebați, doar FĂCEȚI-LE!

Deasemenea, făceți-vă auto-curățări și protecții zilnice și foarte serioase, gen meditație de 2-3 minute.

Tratamentele Reiki produc reechilibrarea sistemelor vii, oferind organismelor posibilitatea de a-și reactiva mecanismele proprii de autovindecare.

Pe măsură ce vă veți face autotratamente, vă întăriți rezervele pentru a face față vieții pe măsură ce ea vi se dezvăluie. Orice s-ar întâmpla sau nu în viitor, prioritatea noastră este să ne adresăm nevoilor noastre imediate și să punem bazele stării de bine pe termen lung.

Mi-aș fi dorit ca ministrul sănătății să ne cheme pe toți practicanții de medicină alternativă, în spitale pentru a ajuta la binele semenilor noștri, dar ÎNTR-O ȚARĂ ANORMALĂ, AVEM CONDUCĂTORI ANORMALI!

Poate unii veți spune sau gândi că pentru a lucra în spitale în astfel de cazuri, ai nevoie să știi anatomie. Greșit: când oferim Reiki, nu este nevoie să știi anatomie deoarece palmele tale vor reacționa când întâlnesc o zonă cu dezechilibru !

Doamna Takata spunea: „Reiki te va ghida.Lasă mâinile să găsească cauza. Ele vor ști ce să facă.”

Dragii mei, făceți-vă Reiki zilnic vouă și celor pe care îi iubiți și vom rămâne în viață! Și vă mai rog să vă puneți mănuși de unică folosință tot timpul când ieșiți din casă (sunt mai importante decât măștile). Și vă mai rog să aveți încredere în forța voastră, să vă faceți în palme simbolurile spunând intenția pe care o vreți.

Hai să avem încredere totală în Reiki și să aveți încredere în mine gândindu-vă și vizualizându-mă când aveți nevoie.

Vă mulțumesc pentru că sunteți și vă iubesc!

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.