Parole…Parole…(LXIX)

IUBIREA NECONDIȚIONATĂ sau SĂ IUBIM AȘA CUM A IUBIT EL !

Dragii Moșului Jiko,

  A venit vremea ca Moș Crăciun, vărul meu, să vină cu sania-i trasă de reni pentru a ne aduce în primul rând Lumina în lumea noastră fizică, pentru o dezvoltare spirituală la cel mai înalt nivel; apoi, cu mic cu mare primim cadouri care ne aduc zâmbetul pe buze și ne descrețesc frunțile.

  În noaptea Ajunului ar trebui să avem fiecare dintre noi o introspecție cu bunele și relele pe care le-am trait anul în curs, să tragem o linie și să concluzionăm fără să mai facem greșelile pe care le-am făcut spunând cuvintele: IARTĂ-MĂ, MULȚUMESC, TE IUBESC!

  Lăsați cârnații și sarmalele puțin și vedeți că în această zi magică a Crăciunului, Sufletul și Spiritul nostru se unesc pentru a aduce pe lume o sămânță care reprezintă în fiecare dintre noi punctul de plecare al unei noi conștiințe.

  Prin El ne vom descoperi fericirea de a ne simți în legătură cu întreg Universul, noi făcând parte din această imensitate de suflete evoluate, suntem perfecți!            

  Această stare exaltică la creștini este numită nașterea lui Hristos!

  Ce aș mai putea să vă mai spun? A ! Știu! Să aveți în fiecare dimineață un scop precis, pentru ziua în curs, un ideal de atins, o orientare precisă și toate activitățile vi se vor ordona contribuind la realizarea idealului pe care vi l-ați propus. Cum totul este înregistrat în Cronica Akashică, iar ziua pe care ați trait-o a fost minunată, ea nu va muri și va antrena și celelalte zile să fie la fel. Ce înseamnă asta? Să trăiți bine o singură zi, iar ea le va influența și pe celelalte!      

  Să aveți parte de Lumina Lui și să deveniți mai buni, mai frumoși interior!

Pace vouă!

Moș Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.