Parole…Parole…(LXXXIV) -EU SUNT

„EU VREAU CA TU SĂ FII TOT CEEA CE EȘTI TU, ADÂNC ÎN CENTRUL FIINȚEI TALE”

Confucius (551-479 Î.C)

Dragii mei,

  Bineînțeles că vă scriu iar noaptea…

  Vreau să vă împărtășesc câteva cuvinte despre mantra cea mai puternică, EU SUNT!

  Eu sunt ca și voi, un individ care a ales să se trezească și să vină pe Pământ în aceste momente unice, dar și dificile, de tranziție, de trecere de la Era vechii energii, la Era Noii Energii. Sunt printre cei care au ales foarte devreme să accepte provocările acestei tranziții pentru a înfrunta aceste războaie nevăzute, cu un dușman invizibil (ce e mai rău este că va dura încă 4-5 ani, dacă nu mai mult!), dar și pentru a se elibera de temeri, blocaje emoționale și sisteme vechi de credință. Mi-am permis să mă manifest liber și să-mi exprim pasiunile cu bucurie, iubire, acceptare, chiar dacă nu a fost și nu este ușor sau plăcut.

Am în spate epoca comunismului feroce, dar și schimbarea în democrație, democrație pe care o neg cu vehemență pentru că trăim într-o „democrație roșie”.

  Am învățat în adolescență ce înseamnă disciplina, rigurozitatea prin practicarea judo-ului, apoi am trecut în altă fază: karate, kick-boxing cel adevărat care te face să crești, să te dezvolți frumos ca individ! Apoi am trecut la vindecarea fizică prin presopunctură și echilibrări energetice, lucrul cu propriul corp pentru a dezvolta energia internă…

  De când am venit în această lume bizară, am știut calea cea mai potrivită pentru mine. Nu am trecut din floare în floare în speranța că voi găsi acel „ceva” de care aveam nevoie. Încă din adolescență am făcut o alegere clară, iar apoi lucrurile nu au întârziat să apară în viața mea. Că am făcut și unele greșeli (plătite cu vârf și îndesat), de care însă nu îmi e rușine și sunt convins că dacă nu treci prin ele, nu capeți acel „ceva” care să-ți spună: asta da, asta nu…

  De aceea în fiecare clipă îi sunt recunoscător esenței mele și Creatorului pentru drumul pe care l-a ales pentru mine în această viață pământeană.

  Acum practic Respirația conștientă care este calea, după mine, pentru a permite Noii Energii și Noii Conștiințe să se manifeste în realitatea fizică. Acum practic metode energetice de tratament și auto-tratament, dar și arte marțiale în care lucrez cu energia Universului pe care o canalizez prin mâini, degete, privire spre adversar.

  Drept urmare, astăzi îmi împărtășesc cu bucurie copilărească experiența acumulată, fără Ego, doar cu inima, în cadrul stagiilor pe care le susțin oriunde sunt oameni care se trezesc și îndrăznesc să afirme „EU SUNT”!

Domo arigato!

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.