Parole… Parole…(14)

 

Este totul predestinat ?

 

Am chef să facem împreună filozofie… Să vedem ce se întâmplă cu noi. În planurile noastre inferioare simţim că atunci când ajungem la şcoala „Pământ” spunem că vrem să învăţăm. Pentru a evolua în această viaţă sau în cele care vor urma şi a vedea rezultatul venirii noastre pe Pământ.

Şi când această viaţă se sfârşeşte, nu o să fim întrebaţi dacă am fost buni sau răi, sau dacă ne-a plăcut vacanţa pe Terra. O să ne întrebe cum am evoluat, dacă suntem mai buni după experienţa avută. Sau o să fim întrebaţi cum ne-am învaţat lecţia? Şi aici apare Timpul care este o magie fiind motorul evoluţiei. Cred că secretul constă în a opri ce vine din exterior, conectându-ne cu Divinitatea noastră interioară şi apoi să nu reacţionăm. Misterul vieţii este că totul este în noi, dar noi căutăm în exterior, încercând mai ales să mimăm sau să copiem copilăreşte şi să spunem pe de rost cuvintele lui Buddha sau Iisus.

Secretul este să ne bucurăm de magia timpului!

Cred că secretul pentru a trece examenele vieţii este să nu reacţionăm. Dacă nu reacţionăm scăpăm de tendinţa de „a acuza”. De câte ori blamăm sau acuzăm pe cineva sau când găsim scuze, altfel spus când arătăm cu degetul în exterior, gestul nostru se răsfrânge asupra noastră. Hai să nu mai dăm vina pe alţii pentru greşelile făcute de noi şi să spunem o afirmaţie ca mantră: „EU SUNT CEL RĂSPUNZĂTOR”, şi sigur viaţa noastră se va schimba.

Hai să facem un exerciţiu cu multiple valenţe. Să ne imaginăm că acum Timpul se află între palmele noastre ca o sferă energetică. Depărtând încet palmele, simţim cum Timpul se extinde. Simţim în această sferă de lumină că avem tot ceea ce ne-am dorit vreodată şi ceea ce dorim acum să realizăm.

Acum în Univers Timpul s-a schimbat, s-a accelerat. Şi noi trebuie să ne schimbăm, să ne adaptăm, să ţinem pasul cu noile timpuri.

Namaste,
Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.