Parole…Parole…(LXIII)🌹

Dragele mele,

M-am gândit că în prima zi a primăverii să scriu câteva rânduri pentru voi, dar și pentru toate femeile de pe planeta Pământ. Mamei Gaia, care ne hrănește pe toți copiii ei, îi mulțumesc și mă înclin într-o reveranță grațioasă în semn de respect și iubire.

Mama Gaia ne hrănește cu tot ceea ce ingerăm în fiecare zi fără să ne ceară nimic în schimb. Cred că ăsta este motivul pentru care nu știu cât mai rezistă la cât de încercată a fost și este!

Hai să-i mulțumim înainte și după fiecare masă pentru energia pe care ne-o dă prin fiecare îmbucătură pe care o luăm. Hai să onorăm masa gândindu-ne la fiecare gust pe care-l simțim, la toate ingredientele pe care le savurăm, cu care templul spiritului, care este această carcasă numită corp fizic se încarcă.

Mama mea nu mă certa niciodată înainte de masă, tocmai în ideea că la masă trebuie să ai voie bună, pentru ca toate papilele gustative să-și facă treaba și să savurăm fiecare lingură sau furculiță pe care o ingeram.

Dar ce este hrana? E amuzant pentru unii sau unele din grupul nostru care mă cunosc că nu mănânc foarte mult, doar puțin și poate câteodată foarte puțin, vorbesc tocmai eu despre nutriție. Este vorba despre ce reprezintă acest combustibil pentru noi. O să râdeți sau o să zâmbiți, dar alimentele sunt o lumină condensată. Priviți un fruct din grădină: dacă este de cules, înseamnă că a fost expus la soare. Această lumină este atingerea divină a lui Dumnezeu. Noi nu ne hrănim doar corpul fizic, astral,mental, noi avem și alte corpuri de o esență spirituală, corpurile cauzal, budic și atmic,pe care trebuie să le hrănim și pe ele. Pe toate acestea le hrănim având recunoștință față de Creator, pe care-l întâlnim în fiecare îmbucătură pe care o savurăm. Particulele subtile din hrana mamei Gaia se vor repartiza în creier, în plexul solar, în inimă, în plămâni, etc. Iată de ce, acest sentiment de recunoștință față de Creator pe care noi oamneii îl pierdem din ce în ce mai mult, ne va deschide într-o zi porțile celeste prin care vom primi cele mai mari binecuvântări. Pentru ca recunoștința este capabilă să transforme materia brută în LUMINĂ!

Și pentru că sunteți mame, soții, surori, iubite, aș dori să înțelegeți că esența hranei, nu este materia alimentelor, ci energiilor pe care le conțin, fiindcă acolo este sămânța vieții. Prin intermediul alimentelor, noi căutăm să atingem chintesența. Încercați să înțelegeți că nu mâncați pentru a vă hrăni doar corpul fizic, ci și inima, intelectul, sufletul și spiritul vostru.

Când m-am apucat să scriu, m-am gândit că o să vă vorbesc despre flori…și am ajuns la mâncare.

Sigur nu am vorbit despre flori pentru că voi înșivă sunteți florile Domnului, pentru că zămisliți urmașii speciei umane, noi oamenii fiind păstrătorii acestui Pământ. Și pentru asta vă mulțumesc și să fiți binecuvântate!

La mulți ani !

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.