Parole…Parole…(LX)

„ACOLO UNDE EXISTĂ PACE ȘI MEDITAȚIE, NU VOR EXISTA NELINIȘTI SAU ÎNDOIELI.

Sfântul Francisc de Assisi, 1181-1226

Dragilor, odată cu trecerea în anul “porcului mistreț” în calendarul chinezesc și în anul 2019 în calendarul nostrum, vă doresc din suflet pace, lumină în suflet și să gândiți cu INIMA !

Este un an greu, cu multe cumpene, un an în care unii spun că o să asistăm la o nouă criză economico-financiară; un an cu multe regiuni în care războiul încă omoară semeni de-ai noștri; un an în care în țară , la nivel politic o să ne cam bâlbâim pe scena europeană; un an în care facturile vor crește mult; un an în care sper să ieșim mai des în stradă pentru a ne spune ofurile.

Mulți dintre noi, cred că viața este o luptă, dar ea nu este o luptă, ci un joc.

Știți care este legea spirituală pe care Iisus Hristos ne-a învățat când este vorba de jocul vieții?

“DĂRUIEȘTE ȘI PRIMEȘTE” sau pe intelesul tuturor: “CULEGI CEEA CE SEMENI !”

Asta înseamnă să aveți grijă în acest nou an ce transmiteți prin cuvinte sau fapte, pentru că vi se va întoarce; ceea ce dați voi veți primi !

Ce ar fi ca toți să dăm multă iubire semenilor noștri, karmei acestei țări și să primiți la rândul vostru iubire?!

Hai să încercăm să nu mai urâm, să nu mai clevetim, să nu mai criticăm, să nu mai mințim, să nu mai înșelăm și să ne imaginăm că avem rolul principal în filmul jocului vieții noastre.

Hai să ne imaginăm toți, DAR TOȚI, o viață frumoasă cu oameni frumoși, cu politicieni necorupți, cu un guvern neretardat, cu liniște, cu copii frumoși și superdotați, cu cunoașterea adevăratei istorii a acestei DACII, cu …

Și, dragilor dacă așa vom proiecta viitorul nostru așa va FI !

Și pentru A FI trebuie să trăim clipa prezentă și este miraculos sș trăim în prezent.

Magicienii pot merge pe apă, dar eu cred că miraculosul se produce când mergem pe pământ în clipa prezentă, apreciind toate frumusețile din jurul nostru care ne aduc pacea. Asta numesc eu, MIRACOL.

Și încă ceva: am petrecut ultimele patru zile ale sfârșitului de an și un revelion super cu zăpadă, cu munte, cu defileuri.

Dar pentru că nu pot fără Reiki și arte marțiale am făcut două clipuri pentru mine, dar și pentru voi…

Vă doresc din inimă:

LA MULȚI ANI !

Jiko

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.