Parole…Parole…(LVIII)

Dragii mei,

Cred că trebuie să vă dau niște explicații la filmulețul pe care l-ați văzut, DANSUL ENERGIILOR SI REIKIUNDO . Dacă nu l-ați văzut, vedeți-l !

Am făcut un stagiu de KI-KO sau Chi-Kung japonez cu grupa mea, de armonizare a respirației cu mișcările corpului, pentru a beneficia de Ki-energia Universală.

Respirația, din experiența mea, este fundamentul corpului fizic, dar și cea mai importantă metodă de a ne umple de Ki și de a-l exterioriza în treburile noastre zilnice.

Respirația este viață, acțiune, dragoste, comuniune, mișcare.

Respirația este alternanța dintre KA-inspirație si MI-expirație. KAMI este Dumnezeu.

Dumnezeu este respirația Supremă.

Această revelație pe care mi-au dat-o toate tehnicile de vindecare sau din artele marțiale învățate, m-au făcut să înțeleg puterea realizată de Dumnezeu prin respirație. Și o nouă lume s-a deschis cu trezirea de senzații noi.

Mișcările pe care le-ați văzut sunt bazate pe Energia Universului împletite cu undele Beta. Sunt mișcări regeneratoare. Cei care vedeți prima dată aceste mișcări, sunt pentru voi, surprinzătoare. Cum ați observat, sunt mișcări necontrolate, neintelectualizate, mișcări pe care le puteți cataloga ca boală, nebunie sau hipnoză.

Adevărul este altul. În timpul mișcărilor, conștientul, în loc să fie în suferință ca cel al unui bolnav, rămâne calm și senin; în loc să fie confuz ca un nebun, rămâne lucid; în loc să fie limitat ca un hipnotic, rămâne liber.

Eu nu execut mișcări prestabilite regeneratoare, ci organismul meu declanșează, răspunzând la nevoia internă.

Aceste mișcări descoperă în mine căminul pentru Sinele meu profund.

Acest cămin nu este în linie dreaptă spre Paradis, este sinuos. Este drumul fiecăruia, propria lui responsabilitate de a-și găsi unitatea Eu-lui propriu.

Mișcarea, după ce atinge intensitatea maximă, se calmează gradual, devine subtilă, respirația este mai profundă.

Mișcarea terminată coincide cu normalul în viața cotidiană. Această mișcare mă ajută să-mi lărgesc deschiderea mea spirituală și să ating stadiul de non-corp și non-mental, ajungând să descopăr că omul funcționează LIBER !

Ultima parte a demonstrației constă într-un catharsis, o înnebunire conștientă, permițându-mi să mă exprim tot ce-mi vine în minte, sunt o revărsare de emoții.

Dacă vreau să strig, strig ! Un strigăt intens, total, în care-mi implic întreaga mea ființă, are profunde virtuți terapeutice, fiind profund terapeutic. Multe lucruri, multe boli pot fi eliberate doar prin acest strigăt. Dacă strigătul meu este total, la el participă întreaga mea ființă.

Și….am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.

Namaste!

Jiko

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.