PAROLE…PAROLE…( LI )

LA INCEPUT DE 2018
Dragii mei,
  Pentru că este după sărbătoarea Anului Nou, vă doresc din tot sufletul ca anul acesta să fie mult mai bun decât cel care a trecut.
  În Biblie scrie că suntem făcuți după imaginea Cristului și că am venit aici să-I urmăm exemplul. Nu scrie nicăieri că noi suntem Crist sau că suntem capabili să ajungem la același nivel de măiestrie. Probabil, la un moment dat, informația asta se găsea în texte, dar Consiliul de la Niceea a tăiat din carte in așa fel încât să ne facă să credem că ar fi un păcat numai gândul că o ființă umană ar putea fi vreodată atât de perfectă.Cred că acesta este motivul pentru care ne e greu să credem că am putea să ne rafinăm sensibilitatea până la stadiul în care să putem pleca din această lume cu vehicolul fizic intact, să ne înălțăm în tărâmuri mai înalte și chiar să reapărem în fizic dacă este necesar.
  Pentru că suntem toți inițiați în Reiki, diferite grade, vreau să vă spun încă o dată că dacă vă hotărâți să tratați alte persoane, să știți că nu sunteți decât un canal între Energia Universală și pacient.  Noi oferim oportunitatea de a vindeca și de a ajuta pe cineva prin acest proces. 
Hai să încercăm să știm exact unde ne aflăm, să nu ne impăunăm, să avem pozitivitate, iubire, compasiune, să respectăm principiile Reiki non-stop, până acestea se impregnează în noi, să lucrăm tot timpul cu această Energie Universala.
DOMO ARIGATO !
JIKO
Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.