PAROLE…PAROLE…( L )

PAROLE…PAROLE…

Mos Jiko va iubeste !

  In fiecare an v-am scris inainte de Sarbatoarea Craciunului. Asta voi face si acum.

  Nasterea Domnului Iisus Christos s-a produs datorita mantrei pe care a venit sa o impartaseasca : IUBIRE, IUBIRE, IUBIRE.

  Adevarata iubire este dezinteresata si eliberata de teama. Cineva a spus : “Iubirea este un fenomen cosmic”. Hai sa vedem cum suntem noi : egoisti, tiranici si tematori in afectiuni, pirzand obiectul iubirii.. Gelozia este cel mai rau dusman al iubirii, caci imaginatia se dezlantuie. Iubirea trebuie pastrata, cat se poate, dar dupa ce vraja se destrama ? Este greu sa-I spui celui pe care l-ai iubit ca este liber  si-l vei iubi in continuare, ca il vei aprecia si ca nu-l vei uita.

  Un vechi proverb spune :

 “Niciun om nu iti este dusman, niciun om nu iti este prieten, fiecare om iti este invatator.”

  Asadar, trebuie sa ne detasam si sa invatam de la fiecare ceea ce ne poate invata si curand ne vom invata lectia si vom deveni liberi.

  Reintorcandu-ma la Sarbatoarea Nasterii lui Iisus, vreau sa va spun ca Iisus Hristos stia ca orice boala isi are originea in pacat, si i-a atras atentia leprosului dupa ce l-a vindecat sa nu mai pacatuiasca, caci, de  nu, un rau mai mare va cadea asupra lui.

  Iisus Hristos a spus : “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.” Altfel spus, multi si-au atras boala sau nefericire condamnandu-I pe altii. Ceea ce omul condamna la altii, el atrage asupra sa.

  Exista o putere teribila doar in numele Iisus Hristos. El inseamna Adevar Manifestat. El a spus :” Orice veti cere Tatalui, in numele meu, El va va da .”

  Am auzit de multe vindecari implinite prin folosirea cuvintelor “ In numele lui Iisus Hristos”. El a fost atat persoana cat si principiu.

  Hristosul launtric este propriul tau sine, cvasidimensional, omul facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Acesta este “Invierea si Viata “ fiecarui om ! “Niciun om nu merge la Tatal decat prin Fiul”, inseamna ca Dumnezeu, actionand in plan particular, devine Hristos in Om iar Sfantul Duh inseamna Dumnezeu-in-actiune. Astfel, zilnic, Omul manifesta Trinitatea Tatalui, Fiului si Sfantului Duh.

  Toata puterea ne este data ( prin gandire dreapta ) de a aduce Raiul Lui si Pamantul Lui si acesta este TELUL “JOCULUI VIETII”.

  La sfarsit va doresc Sarbatori fericite, Craciun fericit si transformati-va prin reinnoirea mintii voastre.

 Namaste,

 Jiko

 

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.