Impresii după stagiul Cosmoumanist

Ultimele trei zile ale săptămânii trecute le-am petrecut într-un stagiu la Sinaia cu dl. Profesor Ignatenko.

A fost un stagiu intensiv despre psihologia familiei, relațiile dintre părinți și copii, cum să facem cuplul să înțeleagă comportamentul pe care trebuie să-l aibă cu copiii pe care-i au, dar și pentru respectul dintre ei. Este doar o abordare rapidă pentru că trăim într-un mileniu al vitezei.

Această disciplină face parte din cosmoumanism.

Cosmoumanismul (cosmos-ordine, lege + umanism-unanitate) permite dezvoltarea armonioasă a individului cât și a întregii societăți și formează civilizația spiritual-informatinala a Creatorului.

Pe baza informației, pentru că pe asta ne bazăm, alături de energie care înseamnă viață, se pot trata foarte multe boli de la cele ale sistemului nervos până la cele ale sistemului osos.

Cred că prin această metodă cel mai valoros este faptul că favorizează dezvoltarea și perfecționarea tuturor nivelurilor de conștiință și deasemenea, activarea și utilizarea capacităților (a talentelor) în vederea autorealizării maxime, depline a personalității, la care se adaugă dobândirea unei sănătăți de 100%.

După acest stagiu, atunci când fac terapie Cosmoumanista lucrez cu pacientul atât atunci când mă aflu în contact cu acesta dar și când sunt la distanță, aplic programe de gândire, armonizez toate sistemele organismului la nivel de molecule atomi și subatomi și deasemenea, activez capacitățile superioare legate de reușită în orice domeniu de activitate.

Eu întreb iar voi răspundeți:

O stare materială bună ne poate aduce bucurie, dacă nu suntem sănătoși și nu avem posibilitatea de a susține un mod de viață activ?

Chiar aștept răspunsurile voastre!

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.