Impresii despre inițierea în Cosmoeniopsihologie

„Mulțumesc pentru cadoul ce mi l-ai oferit prin inițierea de ieri după-amiază.

Aș vrea sa împărtășesc cu tine impresiile din timpul acestei inițieri cât si după.

COSMOart

În momentul în care ai început procedura de inițiere am simțit cum centrul energetic/chakra 7 își mărește diametrul. Senzația este greu de descris dar am să încerc să o fac: nu am simțit durere ci o senzație de relaxare în momentul în care simțeam cum canalul corespunzător chakrei 7 se lățeste, ca și cum au apărut niște fisuri laterale care se măreau pe masură ce timpul trecea. Imaginea comparativă ce am vazut-o atunci a fost cea a muntelui Fuji sau a unui vulcan la care craterul se mărea în mod constant.

În toată perioada de derulare a procedurii de inițiere am simțit o căldură plăcută în chakra 7 și am simțit cum diametrul a ajuns poate la de 3-4 ori mai mare decât înainte de începerea inițierii. Am avut și senzația unei presiuni în cutia craniană învecinată chakrei 7 dar a fost o presiune acceptabilă, care nu a deranjat. Aceeași presiune am simțit-o ieri seară dar și în această dimineată când am urmat procedura recomandată de tine.

Revenind la inițiere, în momentul plasării piramidei în centrul pineal am vizualizat o piramidă de dimensiuni reduse și de culoare albă, plasată cu un vîrful în sus, spre chakra 7.

La activarea chakrelor degetelor de la mâini, am simțit cum lumina divină ce pătrunde prin chakra 7 ajunge la piramida din centrul pineal de unde mai departe s-a deplasat spre chakra 4 iar mai departe s-a difuzat în tot corpul fizic dar în special spre degetele mâinilor. Senzația a fost de căldură puternică în vârfurile degetelor și am simțit cum lumina divină albă „împinge” energia negativă găsită pe traseul din corpul fizic, spre vârfurile degetelor și de aici în exterior. A fost o senzație gen înlocuirea energiei negative cu lumina divină. Oricum senzația a fost de liniște totală, de relaxare dar și de ușurare.

Am simțit mult, am simțit puțin, asta este ceea ce am simțit în acele momente (care sincer nu mi-am dat seama cât au durat: 1 minut, 10 minute, nu știu și nici nu are importanța pentru mine).

Mulțumesc mult înca o dată!

Cu prietenie,
P. M.”

Ianuarie 2015, București

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.