Formula As – 2013
http://www.formula-as.ro/2013/1095/cititorii-multumesc-pentru-vindecari-70/cum-am-scapat-de-migrena-17104

Cum am scapat de migrena

Am ajuns la Clinica JIKO la sfatul surorii mele, care citise un articol in „Formula AS” despre terapiile folosite acolo. 

M-am programat si am hotarat sa incerc aceasta varianta, dupa ce, timp de 20 ani, am urmat tratamente recomandate de diversi medici, fara sa am vreun rezultat la problema mea: „dureri de cap” groaznice, mai exact migrene puternice. Mai mult, pentru ca nu am inca un diagnostic exact, in timp mi-au fost afectate ficatul si inima, cu aceste sche­me de tratament. Suferinta m-a prejudiciat din toate punctele de vedere. Fiind de profesie construc­tor, se impune concentrare maxima atat pentru lucra­rile executate, cat si pe relatia cu oamenii din subor­dine. Ma straduiam sa fac fata la tot ce aveam de realizat, cu mari eforturi, in cele din urma ajungand sa nu pot lucra decat 1-3 zile la doua saptamani, din cauza durerilor cumplite. Sunt un om optimist, dar in­tensitatea durerii ma prabusise si nu stiam ce va urma maine.

Dupa multe investigatii, absolut toate analizele aratau ca sunt clinic sanatoasa, dar mie imi era foarte rau! O parte din medici spuneau ca acest sindrom poate fi mostenit, altii spuneau ca ar putea fi pe fond de stres, oboseala etc. Am apelat la tratamente naturiste, din care acupunctura a avut o eficienta de 20%, dar nu mi-a rezol­vat problema. Dar iata ca, in prezent, dupa 3-4 zile de tratament la Clinica JIKO, ma simt mult mai bine. Sunt un alt om, increderea in mine mi-a revenit, pu­terea de concentrare a crescut, pentru ca si durerea a scazut. Acum, toate problemele pe care le credeam greu de depasit din punct de vedere profesional le percep ca fiind mici obstacole, care nu reprezinta niciun grad de dificultate. Nu stiu cum sa explic acest fenomen, dar din suflet imi vine o mare energie, iar so­tul meu spune: „Parca ai 18 ani, ce se intampla cu tine?!”. Este extraordinar sa ai vitalitate, buna dis­pozitie si viata in tine. Migrena, care timp de 20 ani m-a slujit cu atata credinta, a disparut definitiv din viata mea. Acum ma simt un om puternic si imi doresc sa reusesc. Sunt onorata ca am reusit sa cunosc ase­menea oameni la JIKO. Multumesc d-lui Gabriel Dutchevici, d-nei Mihaela Ungurelu si intregii echipe de terapeuti!
Cu stima,
D.G. (51 ani) – Tatarani, jud. Dambovita