Formula As – 2012
http://www.formula-as.ro/2012/1048/cititorii-multumesc-pentru-vindecari-70/ii-multumesc-bunului-dumnezeu-ca-mi-a-indreptat-pasii-spre-gabriel-dutchevici-15850

Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a indreptat pasii spre Gabriel Dutchevici

Ma numesc Stefan Vasiliu, sunt din Bucuresti si, inainte de toate, va multumesc dvs., d-na Sanziana Pop, si minunatului colectiv pe care il coordonati, pen­tru stradania statornica de a oferi informatii diverse, extrem de utile, tuturor, si in special celor aflati in suferinta.
De la inceputuri, „Formula AS” mi-a fost de mare ajutor spiritual si fizic.
Iar acum, ajutorul s-a repetat. Sunt la o varsta destul de inaintata si bolile nu te iarta. Ma confrunt cu o boala de inima (bloc de ramura stan­ga), cu osteoporoza avansata, cu artro­za la umeri si la genunchi, hernie de disc si hernie inghinala, ca sa nu le enumar doar pe acestea. In disperare de cauza, am apelat la d-l Gabriel Dutchevici, despre care am citit in revista dvs.
Am inceput tratamentul si primele care au cedat au fost durerile, respiratia a devenit mai usoara, nu-mi venea sa cred ca pot merge destul de mult, fara sa am nevoie sa ma asez. Mi-am facut analiza DEXA si de la osteoporoza am ajuns la osteopenie.
Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a indreptat pasii spre d-l Gabriel Dutchevici, un mare profesionist si de o gentilete si o generozitate rar intalnite.

Stefan Vasiliu – tel. 0729.65.70.26