Formula As – 2009
http://www.formula-as.ro/2006/703/cititorii-multumesc-7/dupa-12-sedinte-de-reiki-suferintele-mele-au-incetat-6710

Dupa 12 sedinte de Reiki, suferintele mele au incetat

Multumiri adresate maestrului Reiki Gabriel Dutchevici.

Pot sa merg, sa fac sport, sa traiesc normal
Stimata d-na Sanziana Pop,
As dori sa-mi exprim multumirile fata de revista pe care o conduceti, pentru faptul ca astazi pot sa merg, sa fac sport, sa muncesc, intr-un cuvant – sa traiesc normal. Problemele mele au inceput in 1999, cand am fost diagnosticat cu hernie de disc lombara la L4-L5. Timp de 3 saptamani am fost internat la Spitalul de Urgenta „Floreasca”, unde am urmat un tratament care mi-a ameliorat suferinta. In august 2004, durerile (suportabile pana atunci) s-au intensificat brusc, iar in urma controlului Rmn efectuat la Spitalul „Bagdasar” mi s-a oferit ca solutie interventia chirurgicala. In aceeasi luna l-am cunoscut, in urma unui articol publicat in revista „Formula As”, pe d-l Dutchevici, cu care am inceput sedintele de Reiki si de kinetoterapie. Ma simteam din ce in ce mai bine. In luna decembrie am facut o noua radiografie lombara la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, interpretata de un medic specialist, care a constatat vindecarea aproape completa. 

Multumesc pentru binele pe care mi l-ati facut, prezentand in paginile revistei „Formula As” pe maestrul Gabriel Dutchevici si activitatea domniei sale.

Valentin Dumitru – Citibank, Bucuresti

Mastoza chistica a regresat
Citesc cu deosebit interes revista „Formula As” inca de la aparitia ei, avand intreaga colectie. Este o revista foarte interesanta si utila, gasind in ea o tematica diversa, de la cultura la sanatate (mai ales metode de vindecare a anumitor afectiuni, la care apelez la nevoie). In anul 2004 am fost diagnosticata, in urma unei mamografii, cu mastoza chistica. Am consultat mai multi medici de specialitate si am facut si alte investigatii, iar la recomandarea unui medic, m-am adresat maestrului Reiki Gabriel Dutchevici. In urma mai multor serii de sedinte boala a regresat, la ora actuala nemaiavand nici o problema in acest sens, totodata rezolvandu-mi alte probleme de sanatate (reglarea functiei tiroidei si a altor glande, metabolism, sistem nervos, tensiune arteriala). Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru profesionalismul de care da dovada si pentru increderea pe care o insufla pacientului in depasirea suferintelor.

Mentionez ca eu insami am fost initiata de maestrul Gabriel Dutchevici in practicarea Reiki, care m-a ajutat sa-mi continui la domiciliu sedintele de autovindecare prin aceasta metoda. Gabriel Dutchevici este un terapeut desavarsit, metoda practicata de acesta face adevarate minuni.
Ii urez sanatate si putere de munca, pentru a salva in continuare si alti oameni bolnavi.

Alexandra Cazan – B-dul Alexandru Obregia nr. 15A, sector 4, Bucuresti

Dupa 12 sedinte de Reiki, suferintele mele au incetat
Problemele mele au inceput cu un an in urma, cu ameteli, senzatii de greata, presiune in urechi, atacuri de panica, tulburari de vedere, furnicaturi in membrele superioare si inferioare, lombosciatica, palpitatii, pe fondul unei suprasolicitari nervoase indelungate, si au persistat timp de cateva luni, fara ameliorare sub medicatie alopata. Am efectuat numeroase investigatii – analize de laborator, teste specifice Orl, Rmn cerebral si de coloana vertebrala, ecografie cardiaca, radiografii craniene si cervicale -, fara a se putea stabili o cauza organica sau functionala a tulburarilor amintite mai sus. Citind articolul publicat in”Formula As”, am ajuns sa-l cunosc pe d-l Dutchevici si sa beneficiez de metodele lui de tratament. Am urmat doua cure de tratament Reiki a cate 12 sedinte, incepand din mai 2005. Dupa doua luni, simptomele s-au ameliorat semnificativ: unele acuze au disparut complet (migrenele, atacurile de panica, palpitatiile, ametelile, furnicaturile), altele s-au diminuat considerabil, urmand a continua tratamentul si autotratamentul prin Reiki, pana la remisiunea completa a acestora. Descoperirea miracolului Reiki prin intermediul lui Gabriel Dutchevici a insemnat un moment de implinire, de vindecare fizica si spirituala. Pentru asemenea miracole nu te poti revansa. Speri doar sa-i aduci multumire celui care te-a ajutat, continuand ceea ce ai invatat.

dr. Petrea M. – Sos. Mihai Bravu nr. 57-63, bl. C19, ap. 129, sector 2, Bucuresti