Cursuri și inițieri Reiki

Dragii mei,

Vă informez că pe data de 13 martie ora 16:30 vom organiza inițieri Reiki Gradul I (Shoden), iar pe 20 martie ora 16:30 vom organiza inițieri Reiki Gradul II (Okuden)

Inițierea în primul grad Reiki deschide canalul central prin care energia vindecătoare intră în corpul nostru. De multe ori, imediat după inițiere puteți simți fluxul energiei ce curge prin corpul și mâinile dumneavoastră.

Istoria Reiki, pozițiile de autotratament și de tratament al altei persoane, diverse tehnici și întrebuințări vor fi predate înainte și după inițierea propriu-zisă, care este o experiență extrem de relaxantă și de multe ori profund spirituală.

Imediat dupa inițiere puteți folosi Reiki pentru a face tratament celor apropiați, însă o perioadă de auto-tratament de 21 de zile este recomandată și necesară pentru reechilibrarea proprie și obișnuirea cu senzațiile percepute.

Deși gradul I este suficient pentru a vă putea auto-trata și a face tratamente altor persoane, inițierea în gradul II va aduce beneficii corpului emoțional și mental, crescând și rafinând calitatea energiei ce curge prin canalul energetic deschis la prima inițiere.

Gradul II va aduce o conectare subtilș cu energiile Pământului și ale Cerului și o înțelegere mai profundă a Reiki-ului și a felului cum acesta poate fi folosit pentru a vă putea conecta și integra pe deplin în fluxul Energiei Universale.

În timpul acestui curs veți învăța primele trei dintre cele patru simboluri sacre Reiki, care vă vor ajuta să măriți puterea cu care această energie curge prin mâinile dumneavoastră, să tratați răni mentale și emoționale și să trimiteți energia Reiki oriunde doriți în spațiu și timp.

Inițierea în gradul II este oferită acelora care au absolvit Gradul I Reiki pe aceeași linie de inițiere.

La sfârșitul lunii voi organzia un stagiu Shamballa multidimensional Reiki, iar partciparea la curs va fi condiționată de gradul de inițieri în Reiki, minim gradul II. Va fi un stagiu cu totul și cu totul special, diferit de cele de până acum, vor fi multe simboluri și inițieri, dar mai multe detalii despre acest stagiu veți primi zilele următoare.

Înscrierile se fac telefonic: 0213119783 / 0724423590 sau pe mail: gabidutchevici@hotmail.com.

Zile frumoase!

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.