Cursuri si initieri Reiki


Reiki este o tehnica simpla pe care oricine o poate invata si practica, indiferent de varsta, religie, sex, capacitatea intelectuala, experienta de vindecare sau orice alte conditii.

Initierea in sistemul Reiki deschide o poarta catre acea cale ce ne uneste cu Sursa energiei vitale universale.

Initierea Reiki ridica nivelul general al vibratiei energiei corpului. Vechi obiceiuri, ganduri si sentimente negative ce scad luciditatea constiintei pot fi diminuate facand loc unei vibratii inalte si pline de compasiune si iubire, si de aceea, odata cu initierea pot avea loc si vindecari la nivel fizic si psiho-emotional. Va puteti astepta ca initierea in Reiki sa aduca in viata dumneavoastra schimbari radicale in felul in care ganditi, munciti, relationati cu alte persoane.

Toate acestea depind insa de maestrul pe care il alegeti pentru a va initia in aceasta arta. Cat de mult practica terapia Reiki, care este linia de initiere si de cand este acesta initiat in Reiki sunt atribute ce vor influenta major calitatea si puritatea energiei la care veti fi racordati, de aceea pot fi criterii de baza in alegerea Maestrului dumneavoastra.

Gabriel Dutchevici a primit initierea in sistemul Usui Shiki Ryoho in anul 1993 urmand linia:
Gabriel Dutchevici Reiki lineage

Reiki Gradul I (Shoden)


Initierea in primul grad Reiki deschide canalul central prin care energia vindecatoare intra in corpul nostru. De multe ori, imediat dupa initiere puteti simti fluxul energiei ce curge prin corpul si mainile dumneavoastra.

Odata initiata o persoana nu va pierde niciodata abilitatea de a folosi Reiki, pentru ca deschiderea canalului central este permanenta.

Istoria Reiki, pozitiile de autotratament si de tratament al altei persoane, diverse tehnici si intrebuintari vor fi predate inainte si dupa initierea propriu-zisa, care este o experienta extrem de relaxanta si de multe ori profund spirituala.

Imediat dupa initiere puteti folosi Reiki pentru a face tratament celor apropiati, insa o perioada de auto-tratament de 21 de zile este recomandata si necesara pentru reechilibrarea proprie si obisnuirea cu senzatiile percepute.

Reiki Gradul II (Okuden)


Desi gradul I este suficient pentru a va putea auto-trata si a face tratamente altor persoane, initierea in gradul II va aduce beneficii corpului emotional si mental, crescand si rafinand calitatea energiei ce curge prin canalul energetic deschis la prima initiere.

Multe persoane doresc aceasta initiere pentru o pregatire superioara in vederea folosirii energiei Reiki in scop terapeutic dar majoritatea o fac din dorinta de a face pasi in plus pe calea dezvoltarii spirituale.

Gradul II va aduce o conectare subtila cu energiile Pamantului si ale Cerului si o intelegere mai profunda a Reiki-ului si a felului cum acesta poate fi folosit pentru a va putea conecta si integra pe deplin in fluxul Energiei Universale.

In timpul acestui curs veti invata primele trei dintre cele patru simboluri sacre Reiki, care va vor ajuta sa mariti puterea cu care aceasta energie curge prin mainile dumneavoastra, sa tratati rani mentale si emotionale si sa trimiteti energia Reiki oriunde doriti in spatiu si timp.

Initierea in gradul II este oferita acelora care au absolvit Gradul I Reiki pe aceeasi linie de initiere.

Generalitati


• pentru fiecare grad in parte, cursurile se desfasoara lunar, pe parcursul a cateva ore, de regula vineri dupa-amiaza la sediul Clinicii Jiko.
• dupa absolvire veti primi un caiet de curs ce include informatii detaliate despre tehnicile predate precum si diploma de absolvire ce este recunoscuta international.
• nu este necesara o pregatire speciala in vederea initierii dar este recomandat sa mancati o masa usoara si este interzis consumul de alcool.
• numarul de locuri la cursuri este limitat pentru a avea spatiu si timp suficient pentru practica si discutii.

Va rugam sa ne contactati pentru a afla cand este programat urmatorul curs si pentru a face o inscriere.