CURS EXCEPȚIONAL SHAMBALLA MULTIDIMENSIONAL REIKI

Dragii mei,

 Vă propun un stagiu deosebit (niciodată făcut de mine) fiind vorba de Shamballa multidimensional healing sau Shamballa Reiki.

 Este un sistem de vindecare fizică, psihică, emoțională și spirituală.

 Shamballa este un tărâm metafizic situat în zona Tibetului. Aici locuiesc Maeștrii Ascensionați, printre ei fiind și entitatea Saint Germain. Este cel care a dat prima dată în istoria Pământului, sistemul Reiki, sistem care a plecat din Atlantida înainte de a se scufunda acest continent.

 Maeștrii Ascensionați sunt printre noi pentru asistența și ajutorarea planetei și omenirii, care într-un viitor incert, ne ajută să trecem de la Legea Karmei la Legea Iubirii (a Dharmei).

 Părintele acestui sistem este John Armitage, care a primit cunoașterea, inițierile și tehnicile de lucru direct de la Maeștrii Ascensionați.

 La aceste tehnici au mai fost adăugate simboluri din USUI SHIKI REIKI și KARUNA REIKI.

 Din cuprinsul cursului vreau să menționez, în afara inițierilor cu simbolurile Shamballa, tot spectrul energiilor Reiki, Karuna, Shamballa, Mahatma, Merkaba, Saint Germain, Arhanghelilor, ș.a.m.d.

 De asemenea o să faceți foarte multe meditații, activări, tehnici de terapie specifice sistemului SHAMBALLA MDH REIKI, dar și protocolul terapeutic complet cât și tehnici rapide și specifice.

 Pentru că o să faceți și tehnici cu cristale, o să vă rog să vă aduceți cu voi cristalul pe care îl folosiți la tratamente, dar și cristalul personal.

 Vom face împreună gradele I,II,III Shamballa Reiki pe parcursul a patru zile, două vineri și două sâmbete.

 Materialul este foarte mare, volumul pe care o să-l înmagazinați va fi foarte bogat, iar beneficiul pentru voi va fi imens.

 Vă aștept cu iubire să facem acest curs excelent.

Data: 27-28 martie (gradul I)

          27 martie de la 17:30 la 20:30

          28 martie de la 10:30 la 14:30

3-4 aprilie (gr II și gr III)

3 aprilie de la 17:30 la 20:30

4 aprilie de la 10:30 la 14:30

Locația: doar celor înscriși

Preț: 150€ gradul I

         200€ gradul II și III

Aveți 10% reducere dacă vă înscrieți până pe 23 martie 2020.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.