CURS EXCEPȚIONAL KOMYO-REIKI-DO

Dragii mei,

După aproape patru ani, de când am făcut primul curs de Komyo Reiki, simt că este momentul vostru de a învăța acest sistem deosebit de eficient pentru voi, pentru a ajunge la iluminarea personală.

KOMYO REIKI – Reiki-ul MARII LUMINI este o metodă care permite atingerea perfecțiunii personale.

Reverendul Hyakuten Inamoto spune că scopul suprem al reiki-ului este realizarea “DAI AN SHIN” sau stadiul spiritului total în pace, eliberat de griji. DAI înseamnă mare, imuabil, AN SHIN desemnează pacea interioară (AN) a inimii-spiritului (SHIN), de a ne simți în siguranță.

Transmisia KOMIO REIKI integrează simbolurile sacre (shirashi) transmise de Dr.Hayashi, numele lor specifice (meisho) născute din USUI REIKI RYOHO GAKKAI (asociația fondată de SOKE Mikao Usui), mantrele lor (jumon) cât și mijlocul cel mai corect de conectare între ele. Această transmisie este bazată în principal pe antrenamentele unei eleve a lui Hayashi, doamna CHIYOKU YAMAGUCHI (care a decedat în 20.08.2003, în vârstă de 83 ani).

Yamaguchi-san a studiat cu Dr.Hayashi din 1938 până în 1940 primele două grade: SHODEN, CHUDEN, iar gradul de SHIHAN (maestru) cu unul din unchii săi, Wasaburo Sugano, elev al lui Hayashi-san cu care și-a luat titlul de maestru.

Reverendul Hyakuten Inamoto sensei, un călugăr budist al școlii Pământului Pur (Judo-shu) studiază cu doamna Yamaguchi tot anul 1997. El a fost primul student a lui Yamaguchi-san, pe care l-a învățat ritualul de inițiere (reiju). Dar, cerându-i dreptul de a profesa, fiul dânsei, Tadao Yamaguchi-san s-a opus, spunând ca el este singurul care are dreptul de a profesa școala mamei sale.

În consecință, Hyakuten sensei a preluat și din sistemul transmis de prietenul său Hiroshi Doi-sensei, soke al școlii GENDAI REIKI HO, formându-și propria școală KOMYO REIKI care este antrenată in 4 niveluri: Shoden, Chuden, Okuden si Shinpiden.

Linia de inițiere a acestui sistem este:

MIKAO USUI – CHUJIRO  HAYASHI – CHIYOKO YAMAGUCHI – HYAKUTEN INAMOTO – JIKO DUTCHEVICI

Cursul se va derula pe parcursul a două zile și jumătate și constă în aprofundarea gradelor I, II, III si IV.

Veți deveni maeștrii în acest sistem deosebit, iar apoi depinde de fiecare cât va munci pentru a ajunge pe o treaptă spirituală cât mai înaltă.

De curând am fost primit în Asociația Komyo ReikiDo care este făcută de reverendul Hyakuten în SUA. Prin mine, prin diplomele primite la sfârșitul cursului, veți avea ocazia să faceți parte din marea familie KOMYO REIKI. Diplomele sunt validate la nivel internațional, voi fiind trecuți în filele asociației americane, patronata direct de Sensei Hyakuten.

 

Data: 23,24,25 februarie 2018

                              23 februarie       – 17:30-21:00

                              24-25 februarie – 10:30-18:00

             Puteți să faceți doar gradul I sau gradul I și gradul II sau toate cele trei grade, în funcție de dorința voastră .

Locația va fi anunțată numai celor înscriși. Pentru reținerea locului se achită un avans de 50 euro.

Cine se înscrie până pe 19.02.2018 telefonic sau email beneficiază de o reducere de 15% (reducerea este valabilă doar pentru cei care aleg să facă toate cele trei grade)

 

 

 

Cu stimă și pace,

Jiko !

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.