COSMOENIOPSIHOLOGIA

Terapia Mileniului al III-lea


„MATRICEA SUBINFORMATIONALA” SI COSMOENIOPSIHOLOGIA este metoda profesorului A. V. Ignatenko. Aceasta metoda porneste de la ideea ca fiecare individ este un potential geniu si poate atinge un procentaj de 100% sanatate si tinerete vesnica, isi poate controla propriul destin, cunoscand si respectand Legile Cosmosului.

gabi-dutchevici-terapia-veacului-3Aceste tehnici sunt introduse in cabinetul Jiko de d-nul Dutchevici, acesta fiind elev-maestru nivelul II al Maestrului Ignatenko.

Prin aceste sedinte de terapie puteti sa capatati o gandire pozitiva, discursuri si actiuni pozitive, un grad inalt de spiritualitate, intuitie, intelectualitate si prelungirea vietii active.

In cadrul sedintelor de terapie si chiar atunci cand se afla la distanta fata de pacient, d-nul Dutchevici aplica programe de gandire extrem de puternice, corecteaza si armonizeaza toate sistemele organismului, la nivel de molecule, atomi si subatomi.

Domnul Dutchevici Gabriel este psihanalist in psihoinformatologie recunoscut de Academia Internationala si Europeana de Informatie si membru in Academia Cosmoumanista.

This post is also available in: Engleza