ANUNȚ IMPORTANT-STAGIU EXCEPȚIONAL ȘAMANISM MUNAY KI

 

Dragii mei,

Pentru că vara bate la ușă, vă propun un stagiu de 5 zile despre șamanismul MUNAY KI, care înseamnă TE IUBESC.

Aș vrea să îl facem în natură, în Delta Dunării, unde puteți să veniți însoțiți ca într-un concediu pe care să îl faceți într-o familie spirituală-familia JIKO.

Șamanul este un vindecător, un vizionar și un medic al sufletului, care merge intre lumile cotidiene și cele ale spiritelor, vizibile și invizibile.

Este un curs cu diplomă de practician Munay Ki, dar esența acestui stagiu este să începeți să explorați lumea șamanică, să vă conectați cu aspectele văzute și nevăzute ale lumii naturale și să vă găsiți animalele de putere proprii, o să începeți să vă dezvoltați simțurile voastre șamanice.

Datorită tehnicilor pe care le veți face la nivel corporal, veți ajunge la inspirația spiritului și mai mult, la căldura inimii voastre. Vor fi și inițieri (9), tehnici specifice șamanilor amero-indieni, dar și a comunităților din Amazon și Anzi.

Vă rog să vă gândiți la această călătorie șamanică ca la un mini-concediu pe care nu o să il uitați !

Am reușit să găsim locație în localitatea Baia, jud. Tulcea in perioada 20.06.2018-24.06.2018 la hotel Mondial  http://complexhamangia.ro/   .

Costul stagiului este 100 euro de participant si 800 lei cazarea cu mic dejun inclus/camera dubla.

Este foarte important să vă hotărâți într-o săptămână, adică pana joi 31mai să vă înscrieți pe e-mail sau telefonic și să achitați un avans pentru confirmarea rezervării de 30%.

Trebuie să dau comandă fermă ! ! !

Pace vouă!

Jiko

P.S. Poza pe care v-o atașez este făcută la stagiul de sâmbăta și duminica trecută cu DON  BEACHAM , șaman amero-indian din tată în fiu. A fost un stagiu EXCEPȚIONAL !

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.